Nemate nahodou nekdo zkusenost s timto trpaslikem, naklady na provoz, servis atd.? Mam moznost poridit toto smesne vozitko za hooodne zajimavou cenu od znameho. Konecne chci totiz koupit pro manzelku neco na jezdeni po meste a bud toto nebo fiat punto, osobne se priklanim k puntu, protoze si myslim, ze v krizove situaci se da docasne pouzit i jako auto rodinne .
Punto je určitě lepší.Levnější servis.Pořád má celkem šmrnc.Spolehlivé.Měl jsem Punt 93-99 desítky a vždy byly dobré.Ted manželka jezdi taky v Puntu 1,7D a super.
Já bych vsadil na tu 121 mazdu,má ji bratrancova žena a ještě jedna spolupracovnice a nemůžou si ji vynachválit-malá poruchovost,dobrá antikorozní ochrana,krásná spotřeba,živounký autíčko.
Ta 121 je tusim 1991, punto by bylo MK1 , takze odhadem rocnik 1995. Spolehlivost take vidim podstatne vyssi u mazdy o tom zadna, ale zase jsem cetl, ze punta jsou hodne levne na servis a u tak stare mazdy to nedokazi odhadnout . Antikorozni ochrana bude predpokladam na stejno, protoze uz i punto je pozink.
Jak rikam libi se mi spis z praktickeho hlediska punto, ale ta mazda by byla skoro za hubicku, tak jsem na vazkach .
Pokud to chces nato abyto fungovalo a mas to jak rikas za dobrej peniz tak bych nic neresil a koupil bych tu Bublinu,dal podvozek,folie,elektrony.... a jezdil bych jako buh
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....