Ujedeš to je pravda, my taky nemáme auta na závodění(většina) - taky sranda....Kvetoslavek píše:neee ale ti 2 panove pred vama...ze jeko neni umeni necemu ujet....to je fuk....ja vam ujedu a fsem.....![]()
![]()
(sranda.)
To se věkem sklidní....Kvetoslavek píše:ja jo dokonce sem psal do carbonie co maj oni na tom svym zavodaku...
Tak podle mě vychází výkonově lip 2,0 než 1,8., tak že bys pak musel říc že na 1,8 tan výkon je hodně slabýZigi píše:Uprimne ti reknu,ze na 2.0 16V ten vykon 100Kw je slaby a to byl nakonec duvod,proc jsem si jej nekoupil a skoncil na 1.8 16V!Kdyz uz 2.0 16V,tak alespon 110Kw (150PS).Jo a jen tak mimochodem mel jsem Fiat Tipo 2.0 16V (145PS) verze "Sedicivalvole" a dal bych ti naprdel,protoze jsem s nim vytahl 230Km/hKvetoslavek píše:sice to trochu vic papa a to povinny neni levny ale za ten vykon to stoji....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nedávaliYANEK píše:Vojta píše:je tam možnost 1,8 16V 92kwa to už je stokrát lepší než třeba 2.0- 8 ventil ale to zas nevim jestli do g dávali
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |