synologic píše:Myslím, že už se to tady řešilo, co to je. Otázka zní. Kde ho sehnat?????
To už bylo taky odpovězeno V OPELU, na vrakáči je hooodně malá pravděpodobnost
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
si delate prdel ze za to chteji 20tis...!!! za kousek plastu? Ty cidla nemyslim, myslim jen ten spodek pod klasicky naraznik co uz mam na aute... neda se to nejak napodobit...? asi jedine na zakazku ze?
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
jestli to nebude tím že rieger prodává i věci který vyrábí lumma stčí se kouknout do katalogu pánové
a prosím neplést pojmy z dojmy plastový nárazníky rozhodně nejsou tuning a španělove mě osobně taky neberou mám rád německej styl což je asi i vidět na mojí astře
a prosím neplést pojmy z dojmy plastový nárazníky rozhodně nejsou tuning a španělove mě osobně taky neberou mám rád německej styl což je asi i vidět na mojí astře [/quote]
Ale prostě tady lidi nerozlišují styling a tuning tak aby všichni tomu rozuměli sjednotily to na tuning ...
Synologic tak právě teďj sem volal do Bennett Carsu a prý tam mají zadní OPC nárazník na kombajna, cena 4 až 5t. Nevím, neviděl jsem ho, jenom píšu co mi řekli, já tam hlavně volal kvůli OPCčkovymu ale na HB a ten teď prý nemají.
No nevím jestli ti to pomůže, já volal do toho u Prahy, ale můžeš to zkusit, snad mají i jiný pobočky a nebo možná posílaj na dobírku, ale tam bych asi chtěl poslat foto, aby ti nenacpali něco jinýho. Kontakt zde : www.bennettcars.cz, 602307573, U Cukrovaru 206
250 63 Praha-východ Mratín
Tak hodně štěstí
ten predni kdyz budu hledat tak i najdu nafocenej. videl jsem ho na srazu v nemecku. zadni jsem jeste nevidel ale ten mi prijde jeste lepsi nez ten predni.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Princ William píše:ten predni kdyz budu hledat tak i najdu nafocenej. videl jsem ho na srazu v nemecku. zadni jsem jeste nevidel ale ten mi prijde jeste lepsi nez ten predni.
Tak zkus nějaký fotky najít.
Na té minifotce ten přední tak nevynikne.
Ten zadní je fakt moc pěkný.