Opel Vectra-kolik byste dali?

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další
Salám

Opel Vectra-kolik byste dali?

Příspěvek od Salám »

Mám možnost koupit Opel Vectra r.v.2003.
Jedná se o 2,2 diesel (92 kw), najeto 220 tis.km. Je to služebák a prodává se ve firemní aukci.
Auto má poškozené čelní sklo a oděrku na jednom boku (viz.foto)
Jaký je váš názor? Brali byste to? Momentálně je cena pod 150 tisíci, uvidíme o kolik půjde ještě nahoru, ale připadá mi to výhodné.
Myslíte, že mám do toho jít? A kolik max. byste za ni dali vy?

ObrázekObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Naposledy upravil(a) Salám dne 18 lis 2007, 11:11, celkem upraveno 1 x.
Reklama

AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

Vzhledem k tomu ze to je sluzebak, bych veril tomu ze motor muze mit uz celkem dost s 220tkm. Otazka je jestli bude brat olej, tohle je prelomovej rok ... a taky nevim presne jestli ma uz novejsi model cerpadla.
Marky

Příspěvek od Marky »

Ahoj kolego, prave ted je aktualni cena 141t Kc :wink: . Take jsem o ni silne uvazoval, ale pak jsem to zavrhl, takze Ti nebudu konkurovat :D . Jestli se nepletu, tak jezdila tady u nas v kraji a myslim, ze tato v pujcovne nebyla, protoze to je GTSko a jezdil s ni nekdo z manegmentu. Jinak podle podznacniku byla servisovana u AutoDobrovolny, tak mas jedinecnou sanci si overit i co s autem bylo, treba budou ochotni, kdyz jim nadiktujes SPZtku. V kazdem pripade je to korab, ale pokud ji koupis, tak ji budes muset nechat nekde poradne vycistit sedacky.
A.P.

Příspěvek od A.P. »

Já osobně bych ji bral. Vectra se mi líbí a silně o ni v budoucnu uvažuju. Asi bych chtěl mín najetých kilometrů ale to je jen můj názor
OPEL ASTRA 1,6 16v 3dv.
Salám

Příspěvek od Salám »

2 AstraDTI: No právě jsem si myslel, že když to je služebák, tak že se s tím jezdily především delší trasy (pochybuju, že s tím někdo nalítal 220 tisíc po Práglu) a ten motor by tím pádem mohl bý ok(nebo se pletu?) A jak to myslíš s tím olejem a přelomovým rokem? Jako že starší motory žraly olej něco jako 1.6 X16XEL?

2 Marky: Kolegyně je máti, já zatím ne :D jinak s čištěním máš naprostou pravdu, díval jsem se že je to celé pokypané.. a to s tím servisem je good idea-to mě nenapadlo
Marky

Příspěvek od Marky »

Hele jestli je to opravdu ta co si myslim, ze je, tak mela denne cca 30km po velmi pekne ceste do prace a zpatky a pak patrne nejcasteji dalnici do Prahy.

Tve mame se omlouvam za osloveni :oops: .
Salám

Příspěvek od Salám »

Marky píše:Hele jestli je to opravdu ta co si myslim, ze je, tak mela denne cca 30km po velmi pekne ceste do prace a zpatky a pak patrne nejcasteji dalnici do Prahy.

Tve mame se omlouvam za osloveni :oops: .
Uvidíme...v pondělí začnu žhavit dráty a jsem zvědav.
Za normálních okolností by mě nenapadlo o tom ani uvažovat, ale mi se to auto dost krutě líbííí!!! :D
Cabuko

Příspěvek od Cabuko »

jojo, pekne je ;o) ak zoberes, tak dufam, ze bude dobre sluzit ;o)
Marky

Příspěvek od Marky »

Salám píše: Uvidíme...v pondělí začnu žhavit dráty a jsem zvědav.
Volej do Velkeho Mezirici, tam byl servisovan opel.
spermin

Příspěvek od spermin »

220 T Km je uz dost, moze kde co haprovat.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

Od jisteho data se zacalo vyuzivat laserove honovani a pak uz nezerou olej (kolem 2003). S novym cerpadlem taky podle moji zkusenosti trosku vzrostl kroutak ve strednich otackach ikdyz papirove nee (taky v 2003).
Spatny na sluzebaku je to, ze ridici je jedno napriklad ze honi studenej motor, nemazli se s radenim atd. Ja jsem na auta milius a sluzebaky taky huntuju :oops:
Salám

Příspěvek od Salám »

AstraDTI píše:Od jisteho data se zacalo vyuzivat laserove honovani a pak uz nezerou olej (kolem 2003). S novym cerpadlem taky podle moji zkusenosti trosku vzrostl kroutak ve strednich otackach ikdyz papirove nee (taky v 2003).
Spatny na sluzebaku je to, ze ridici je jedno napriklad ze honi studenej motor, nemazli se s radenim atd. Ja jsem na auta milius a sluzebaky taky huntuju :oops:
Tak jsem trošku pobrouzdal a všechny nové vectry (od 2002) už jsou laserem vyhoněny a mají i nové čerpadlo. Do ostatních modelů to Opel zaváděl až do 2003-tos měl pravdu :D
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

Tak dobry, potom uz zalezi jen na tom jak je vylitany. Ten motor ma na to najet daleko vic km.
Princ William

Příspěvek od Princ William »

presne jak pisete. od modeloveho roku 2003 se to menilo.....astra skoro naposled nebo az posledni. v kazdeem pripade bych se za tyhle penize hodne dlouho nerozmejslel a bral ji hned. dal bych tak max 200tkc.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Marky

Příspěvek od Marky »

Koukal jsem, ze uz Ti tam nekdo prihodil dalsich 5litru :? .
Odpovědět