musim menit predni i zadni desticky. Zajel jsem si do Polska, predni mel skladem, zadni objednal. Kdyz jsem se ale podival na ty predni, tak se mi neco nezdalo, kouknu na kolo. Ja tam mam trmen s tou pruzinou (dratem), ktery zajistuje vnejsi desticku. On mi prodal bez toho, tak jsem mu to vratil ze chci ty jine a on mi rika ze u tohoto motoru (2.0Di x20dtl) jsou tyto, ze s tou pruzinou se davali do obsahu 1.7. Tak nevim teda. Jsem zvedav co mi prijde za ty zadni (mi rikal ze v tom rozdil neni) Ted koukam na net a vidim ze jsou taky 2 druhy. Jedny jsou bez der a druhe maji na desticce , na kraji diru na cep nebo sroub.. Jak to mate vy ?
astra G 2.0Di caravan dovezena z holandska. diky
maxim píše:musim menit predni i zadni desticky. Zajel jsem si do Polska, predni mel skladem, zadni objednal. Kdyz jsem se ale podival na ty predni, tak se mi neco nezdalo, kouknu na kolo. Ja tam mam trmen s tou pruzinou (dratem), ktery zajistuje vnejsi desticku. On mi prodal bez toho, tak jsem mu to vratil ze chci ty jine a on mi rika ze u tohoto motoru (2.0Di x20dtl) jsou tyto, ze s tou pruzinou se davali do obsahu 1.7. Tak nevim teda. Jsem zvedav co mi prijde za ty zadni (mi rikal ze v tom rozdil neni) Ted koukam na net a vidim ze jsou taky 2 druhy. Jedny jsou bez der a druhe maji na desticce , na kraji diru na cep nebo sroub.. Jak to mate vy ?
astra G 2.0Di caravan dovezena z holandska. diky
záleží jestli máš ABS
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
no to jsem mu rikal..ja ho teda nemam.. a on ze v tom rozdil neni jen podle r. vyroby..zitra jedu pro ty zadni desky, ale ty svoje jsem jeste nevidel, tak nevim jak maji presne vypadat. na mjauto.cz jsou ty 2 druhy zadnich desticek i s obrazky, nevis vojto nebo nekdo ktere jsou pro abs a ktere ne ?
maxim píše:no to jsem mu rikal..ja ho teda nemam.. a on ze v tom rozdil neni jen podle r. vyroby..zitra jedu pro ty zadni desky, ale ty svoje jsem jeste nevidel, tak nevim jak maji presne vypadat. na mjauto.cz jsou ty 2 druhy zadnich desticek i s obrazky, nevis vojto nebo nekdo ktere jsou pro abs a ktere ne ?
u předních je rozdíl v tom že bez ABS (4 díry kola) tam sou 256mm kotouče a s ABS 280mm (5díry kola), vzadu sou bez ABS kotouče 240mm a s ABS 264mm, tim pádem sou i jiný desky, počítám že on ti dal ty na větší kotouče (s ABS)
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
maxim píše:no to jsem mu rikal..ja ho teda nemam.. a on ze v tom rozdil neni jen podle r. vyroby..zitra jedu pro ty zadni desky, ale ty svoje jsem jeste nevidel, tak nevim jak maji presne vypadat. na mjauto.cz jsou ty 2 druhy zadnich desticek i s obrazky, nevis vojto nebo nekdo ktere jsou pro abs a ktere ne ?
u předních je rozdíl v tom že bez ABS (4 díry kola) tam sou 256mm kotouče a s ABS 280mm (5díry kola), vzadu sou bez ABS kotouče 240mm a s ABS 264mm, tim pádem sou i jiný desky, počítám že on ti dal ty na větší kotouče (s ABS)
zdravím,možná to bude zmatek,ale já mám čtyřděrové a s ABS,jak v předu tak v zadu kotouče.
jo asi jo, ty predni jsem vyresil, jen nevim u tech zadnich. az kdyz tam prijedu a kouknu na ne, tak abych mel predstavu jak maji vypadat s abs nebo bez..nemuzes kouknou na http://www.mjauto.cz ? na ty obrazky zad. desek