Já jsem velké foto otevřel v programu Malování v něm to uložil, a zůstla zachovana velikost i ostrost, zkus to.Juris píše:Mam ty fotky nějaké velké,včem jsem udělal chybu???mam upravit velikost než je vložím na imageshack?poradte prosím
to jde sice taky ale je to zdlouhavejsi nez kdyz to rovnou uploadujesspermin píše:Já jsem velké foto otevřel v programu Malování v něm to uložil, a zůstla zachovana velikost i ostrost, zkus to.
Tak to buď rád,že jsi tam to auto našel,nedaleko Ferony sídlej přece naši vopálení spoluobčané a ti by ti to jistě dokázali rozhýbat.Boči píše:Jak se mi hryzla brzda:
Včera jsem si to tak frčel ze Svinova směrem k vodárně ( ostraváci ví ), no a před křižovatkou jsem ucítil divnej smrad z topeni. Myslel jsme ze mam něco s topenim tak jsem ho radeji vypl. No ale když sem odbocil smerem k Feroně tak autí vůbec nechtelo jet do kopce (v aute 3 lidi). Auto jsem odstavil vystoupil a malem mě trefil šlak. Predni levy kotouč rudý …. formule hadra a dymu jak na bazalech když se hraje se Spartou . No auto jsem tam nechal a vratil se zhruba za 2 hodiny i s naradim. Sundal kolo a kotouc pekne sroubovákem a dratěným kartáčem očistil. Domu ( Hrabová ) jsem jel max. 50 km/h a za mnou mě ještě jistil otcko ve Swiftu. No kolečko pak už bylo O.k.. No a dneska mam naplanovano ze auto hodim na zvedak at jsou obe kola v luftu nastartuju a kotouce si sjedu brusnym kamenem a kartáčem. Tak to je vše co sem ja a G-čko včera podnikli.
Práci zdar
...... k tomu přední nárazník bílej, zadní černej, stříbrný plecháče s pokličkama, plechovej vnitřek. Hodně užitkový auto. Moc se jich tu neprodalo.Radoš 92 píše:Tak to je hustý. To jsem ještě neviděl. Astra kombi VAN, dvoje dveře....![]()
![]()
http://www.aukro.cz/item273088915_proda ... i_1_6.html
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |