Hoj,
mam již nejakou dobu xenony a štve mě na aute jedna maličkost.. Když se rozsviti, tak mě vadí že parkovačky svití hodně do žluta, dělaji se parkovačky se světlem do bíla, tudíž svítivost cca 5000-6000K? A to samé platí o dálkových světlech H7.. tam už nejaký tip mam , ale je to pomalu dražší než celé xenony . Nahoďte někdo nejký tip, za rozumnou cenu. Díky moc..
Další možnost těch parkovaček je phillips blue vision..na pohled modré a svítí bíle
Do dálkových taky blue vision... jsem si je pořídil a můžu jen doporučit
ty parkovacky od phillipse jsme mel na aute uz z rajchu ale bohuzel jedna byla praskla. nikdy bych neveril jak opravdu svitej dobela. cena je vice nez vysoka ale zase to stoji zato. levnejsi je si koupit ty bile diody ale z vlastni zkusenosti mi nikdy moc nevydrzely. mam takovej pocit ze jim vadi to horko od normalnich zarovek, coz ale nemusi platit u tebe nebot mas xenony
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Princ William píše:levnejsi je si koupit ty bile diody ale z vlastni zkusenosti mi nikdy moc nevydrzely. mam takovej pocit ze jim vadi to horko od normalnich zarovek, coz ale nemusi platit u tebe nebot mas xenony
No já mám na Astře LED parkovačky už od doby co dostala PHILIPS do tlumených a dálkových a do teď ty parkovačky nepraskly
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
No vždyť já také mám rozptylky, měl jsem tam asi měsíc modré LED a když jsme koupili Ty PHILIPS do tlumených a dálkových, tak jsem neváhal koupit i bíle LED