prave tohle jsem taky slysel. musi to bejt aspon drobet jako chromSaša píše:Já s ním stříkal asi před rokem-stál asi 170 kč-víčko od spreje jako chrom ale pak jak jsem s ním stříkal tak z toho vyšla lepší stříbřenka-výrobce si už nepamataju.

prave tohle jsem taky slysel. musi to bejt aspon drobet jako chromSaša píše:Já s ním stříkal asi před rokem-stál asi 170 kč-víčko od spreje jako chrom ale pak jak jsem s ním stříkal tak z toho vyšla lepší stříbřenka-výrobce si už nepamataju.
jasná páka, sprej má sice barvu i lesk jako chrom, ale životnost není v žádném případě jako hromsynologic píše:Takže sprej nebrat!!!!!!!
Princ William píše:ja jsem se na to www.chromovani.cz obratil a odppoved mi primo vydesila. pochromovat dily v celkovem plosnem rozmeru cca 50*13cm je za 3400,- no neberte to.....muzes mi nahodit dalsi kontakty na ty firmy budu to taky zkouset dale
dik
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |