Kde máte svoje mazlíky pojištěné? Mohl bych Vás poprosit i o důvod, proč jste si vybrali právě tu onu pojišťovnu? Chci měnit a zajímalo by mne, kde se co nabízí. Díky
Pojistné ústavy
Pojistné ústavy
Dneska mě napadla taková všetečná otázka? Snad není moc indiskrétní.
Kde máte svoje mazlíky pojištěné? Mohl bych Vás poprosit i o důvod, proč jste si vybrali právě tu onu pojišťovnu? Chci měnit a zajímalo by mne, kde se co nabízí. Díky
- Reklama
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 07&start=0
Jsem u kooperativy. Otec je s ní spokojen tak jsem šel taky. Navíc je v základu pojištění proti živelným pohromám. Ve výsledku patřila mezi nejlevnější (podle kalkulátorů na netu).
Jsem u kooperativy. Otec je s ní spokojen tak jsem šel taky. Navíc je v základu pojištění proti živelným pohromám. Ve výsledku patřila mezi nejlevnější (podle kalkulátorů na netu).
9/99, 1.6 16V (X16XEL), Caravan, Edice 100
No nechci moralizovat ale nejhorší zkušenosti mám s těma co mají na registračce esko, středočeši klubáci prominou
. Já mám českou a nemám s ní jedinej problém, teda až na to, že proti vandalismu je to až s All Riskem
a cena tak nějak asi normální, povinný + živel + krádež + čelní sklo = 2182 Kč čtvrtletně.
Mobil : 602318645
Jo eSkari jsou pravda asi nejhorsiDefender píše:No nechci moralizovat ale nejhorší zkušenosti mám s těma co mají na registračce esko, středočeši klubáci prominou. Já mám českou a nemám s ní jedinej problém, teda až na to, že proti vandalismu je to až s All Riskem
a cena tak nějak asi normální, povinný + živel + krádež + čelní sklo = 2182 Kč čtvrtletně.
Astra ukradena 
Vandalismus
Nevíte o nějaké pojišťovně, která nemá havarijko proti vandalismu spojené s bouráním (allrisk)? Mám to u Allianz a u jiné pojišťovny jsem to nenašel.
Jinak s názorem na S-kaře taky souhlasím. Ale není se co divit, jsou to bývalí ME, KL atd.
Jinak s názorem na S-kaře taky souhlasím. Ale není se co divit, jsou to bývalí ME, KL atd.
počkej fakt? kolik máš bonus (pokud to neni tajný) ... já teď platím za povinný + čelní sklo 1791/3m a o auto se strachuju kudy chodím - těch 500 kč navíc by mě už nezabiloDefender píše: a cena tak nějak asi normální, povinný + živel + krádež + čelní sklo = 2182 Kč čtvrtletně.
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
ČP
Ano ta cena sedí, ja mám taky u české ručení+sklo+odcizeni, byl tam bonus 5% když sis sjednal povinne a to dalsi a pak ma bonus 10% za mech zabezpceni....dohromady cca 2300 čtvrtletně