Porouchaná Astrulka
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Porouchaná Astrulka
Lidičky, stala se mi taková nepříjemnost, předem už říkam, že mám auto v servisu, ale zajímaly by mne vaše názory a nápady. V pátek jsem jel cca 100km a téměř u cíle mé cesty mi začala Astrulka zlobit. A to asi takhle. Při jízdě začala lehce škubat (žádné dramatické škubání) a trošku víc něž obvykle hučet (jako kdyby jste měli ve výfuku malou dirku). Vypnul jsem rádio a poslouchal (stále jsem pokračoval v jízdě). Byly slyšet takový zvuky od motoru, který mi připomínali třebas hadičku s nějakou kapalinou, která je naprasklá a přisává si vzduch ... ten zvuk nebyl pravidelnej a bylo to takovy spíš bublání či prskání než syčení, nebylo to ale něják extrémně hlasitý a dále byl slyšet takovej klapavej či cvakavej zvuk, taky od motoru, ten byl už ale pravidelnej ... když jsem dorazil do cíle, tak jsem otevřel haupnu a nechal bežet motor a hledal kde co ... bylo slyšet už jen to pravidelný cvakání odněkud z oblasti rozvodovýho řemene (nešlo přesně určit odkuď). To bublání a prskání je slyšet jen při jízdě, když auto stojí tak nic. Jen to klapání. Hadičky v motoru jsem okem laika prošel a nikde žádná prasklina, trhlina, ani mokro či vlhko, žádný zápach benzínu nebo tak. Jen pro upřesněnou, loni jsem si nechal měnit rozvodový řemen a napínací kladku. Oleje je tam taky dost. Budu rád za každý nápad či radu co by to mohlo být. Astrulku něják moc netrápim, žádný závody, prokluzy kol, či trvale velké otáčky ... Motor 1,6 16V najeto 120 000km, pravidelný servis, r.v. 1998
Opel Astra G, 1,6 16V, 74kw/101k, r.v. 1998 Comfort - ALU Dezent V, ostatní: stěrače AeroTwin;
- Reklama