Spotřeba, rozvody, termostat, výměna oleje a další rady
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
No vcera som sa stal majitelom astricky. Mam ale jeden problem. Po nastartovani citim trochu smradu v kabine. Na jednotke to trosku cuka, pak to ide v pohode. Po chvili jazdy ked trosku razantnejsie jazdim sa rozsvieti ta oranzova kontrolka motora(vraj sa rozsvecuje pri EGR ventiloch). Po otvoreni kapoty je pocut taky raplavejsi zvuk ktory vychadza zpredu motora. Jeden znamy mi povedal ze vraj tam moze byt vadne nejake tesnenie na hlave kde sa spajaju vyfukove zvody alebo nejako tak. A vraj tam je vadne tesnenie a preto lambda meria zle hodnoty a preto svieti kontrolka. Moze to byt pravda?
A druha otazka, mam dieru na tej hadicke co ukazuje sipka na obrazku. Je to ta hadicka za krytom motora a mam tam dieru, ona je napajana na privod vzduchu tak ma zaujima na co sluzi??
tá hadička je odvertanie priestoru vačkového hriadeľa a vedie do sacieho potrubia vzduchu.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI. Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel. Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Tá hadička ústi nad nad škrtiacou klapkou, tak že to prípadné prisávanie vzduchu by nemalo robiť šarapatu. Práve cez túto hadičku sa zasiera škrtiaca klapka olejovým filmom.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI. Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel. Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Arwy píše:Tá hadička ústi nad nad škrtiacou klapkou, tak že to prípadné prisávanie vzduchu by nemalo robiť šarapatu. Práve cez túto hadičku sa zasiera škrtiaca klapka olejovým filmom.
Si piš, že dělá problémy. Odsávaní je nutné, jinak nechci vidět ten šlem v zimě v olejovém prostoru.
Pak to teprve poznáš. Jinak v hadici je podtlak, který tam jistojistě chybí.
Oťas píše:
Proto ji mám vyvedenou zvlášť ,tak jak to mám v podpisu...
JO jo, o tom taky něco vím, jede trošičku líp, když tam dáš trošku vody, pokud jí tam nemáš.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
V té nádobě se jen sráží kondenz z motor.prostoru obvzlášť v zimě.
Jinak se prodávají takové malé filtry na konec hadice a pouští se přetlak z motoru rovnou do volného prostranství, takže žádný podtlak v hadici být nemusí.....
Ale proč to vlastně popisuju... tady je odkaz. http://www.kadett.cz/technika/odvetrani.htm
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW