AAA auto LOL

Co se jinam nehodí pište sem
COBEIN

Příspěvek od COBEIN »

Já mám taky jeden...Vracím se s německa a proti mně tady v Opavě jelo policejní auto. Taková ta dodávka co v ní řeší ty nehody. Bylo kolem třetí hodiny ranní a venku kosa jako blázen. To policejní auto mělo otevřené až nahoru zadní vrata. Říkám si ..asi vezou kolo,nebo motorku od nehody,když jsme kolem sebe projeli tak jsem se podíval do zrcátka co vezou,proč mají otevřené ty zadní vrata. Nic. Že by jim bylo takové horko? Jedu dál a na křižovatce kterou oni museli projet ležel stříbrný kufřík. Zastavil jsem a vzal ho. Neotevřel jsem ho,protože jsem asi tušil co v něm je. Zkusil jsem zavolat kamarádovi který zrovna u nehodovky dělá jestli nemá službu,že bych mu to dal. Telefon nezvedal(03 ráno)tak jsem dojel domů a šel spát. Ráno mi volal co jsi chtěl? Já jsem mu řekl co jsem našel,hned byl pro kufřík u nás doma a říkal že ti co to ztratili mají veliký problém. V tom kufříku byl digi foťák,pásmo a jiné věci nezbytné k dopravní nehodě. Pointa je ta že mně asi za týden buzerovali policajti při nějaké akci asi za pásy a já na ně že ať nejsou na mně takoví přísní a řekl jsem jim jaký dobrý skutek jsem pro policii udělal. No nenatrefil jsem zrovna na ty co to ztratily? Jasně že jo,a prý proč jsem jim to hned nedal proč až ráno ..... Hrůza. Příště až něco takového najdu tak to raději pustím po řece. ..... :evil:
ASTRA LA VISTA
Reklama

Odpovědět