Ano, tím šteluješ hlasitost předních a zadních repro. Pokud chceš štelovat hlasitost pravé a levé strany, musíš povytáhnout a otočit knoflíkem, kterým ovládáš hlasitost.koudy píše:Šteloval jsem to tím uplně horním tlačítkem (zamáčknul jsem ho aby vyskočil a pak točil vpravo/vlevo. V manuále k rádiu je to tl.č.3 a píše se zde opravdu "faded vpředu/vzadu točením".Gallo píše:Protože máš rozhozenou váhu levé a pravé strany. Nic jsem o faderu nepsal, jen to, jak naštelovat levou a pravou stranu, ne předek, zadek.![]()
CDR500 - nefunkční repro
- Reklama
Špatně jsem tě pochopil, jdu to hned vyzkoušet, je pravda, že prcek točil volumem. Takže pánové a dámy neodcházejte od svých obrazovek, jsem tu coby dupGallo píše:Ano, tím šteluješ hlasitost předních a zadních repro. Pokud chceš štelovat hlasitost pravé a levé strany, musíš povytáhnout a otočit knoflíkem, kterým ovládáš hlasitost.koudy píše:Šteloval jsem to tím uplně horním tlačítkem (zamáčknul jsem ho aby vyskočil a pak točil vpravo/vlevo. V manuále k rádiu je to tl.č.3 a píše se zde opravdu "faded vpředu/vzadu točením".Gallo píše:Protože máš rozhozenou váhu levé a pravé strany. Nic jsem o faderu nepsal, jen to, jak naštelovat levou a pravou stranu, ne předek, zadek.![]()

=== Astra-G Caravan 1.8 16V ´99 ===
Špatně jsem tě pochopil, jdu to hned vyzkoušet, je pravda, že prcek točil volumem. Takže pánové a dámy neodcházejte od svých obrazovek, jsem tu coby dupGallo píše:Ano, tím šteluješ hlasitost předních a zadních repro. Pokud chceš štelovat hlasitost pravé a levé strany, musíš povytáhnout a otočit knoflíkem, kterým ovládáš hlasitost.koudy píše:Šteloval jsem to tím uplně horním tlačítkem (zamáčknul jsem ho aby vyskočil a pak točil vpravo/vlevo. V manuále k rádiu je to tl.č.3 a píše se zde opravdu "faded vpředu/vzadu točením".Gallo píše:Protože máš rozhozenou váhu levé a pravé strany. Nic jsem o faderu nepsal, jen to, jak naštelovat levou a pravou stranu, ne předek, zadek.![]()

Problém vyřešen, chtěl bych vám velice poděkovat, hlavně Gallovi. Promiň za strávený čas - než mi to došlo. Teď ještě jednou koukám do manuálu a opravdu jsem to tam našel, nějak jsem to přehlédl, mám trochu den blbec. Nebýt vás odborníků, rozebíral bych celý rádio. Ale vytahovat ho budu, musím zjistit výr.číslo na zjištění kódu. Ještě jednou díky moc.

V pohodě, hlavně že jsme se dobrali k meritu věci;)) Ať rádio sloužíkoudy píše:Problém vyřešen, chtěl bych vám velice poděkovat, hlavně Gallovi. Promiň za strávený čas - než mi to došlo. Teď ještě jednou koukám do manuálu a opravdu jsem to tam našel, nějak jsem to přehlédl, mám trochu den blbec. Nebýt vás odborníků, rozebíral bych celý rádio. Ale vytahovat ho budu, musím zjistit výr.číslo na zjištění kódu. Ještě jednou díky moc.![]()

Nic se neděje, hlavně že rádio fachá jak má. Teď musím ještě zjistit kód abych rádio zakódoval. Když ho nezjistím tak se nic neděje, hlavně že je rádio odkódovaný. Kdyby bylo zakódovaný, byla by to větší srandasynologic píše:To KOudy - možná jsem tě na začátku nasměroval špatným směrem, tak sorry.

Ale v Oplu dávat za zjištění kódu litr nebudu.