CDR500 - nefunkční repro

Vše o zapojení repro, radia atd..
koudy

CDR500 - nefunkční repro

Příspěvek od koudy »

Mám problém, dneska si můj malý syn hrál s hlasitostí rádia Delco CDR500. Potom jsem zjistil, že mi nehraje pravý přední a pravý zadní reprák. Nevíte někdo čím by to mohlo být. Věřím, že konektory ani vodiče nevypadly - auto v době závady stálo. Nemůže tam být nějaká samostatná pojistka na okruh? Zakládám nové téma, bohužel jsem nic podobnýho nenašel.
=== Astra-G Caravan 1.8 16V ´99 ===
Reklama

synologic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od synologic »

Některý rádia mají funkci, že si můžeš libovolně měnit, který reprák ti hrát bude a který ne. Nevím ale, jestli tuhle funkci má i CDR500. Jestli se nepletu, tak se ta funkce jmenuje FADER.
Caravan
Obrázek
I pád na držku je pohyb dopředu...
Obrázek
koudy

Příspěvek od koudy »

FADER ano. Ten jsem však už zkoušel a v tomhle případě se reguluje FADEREM oba přední repráky spolu na úkor obou zadních, takže tím to není.
Gallo

Příspěvek od Gallo »

Tuto funkci má i CDR500 Povytáhni knoflík hlasitosti a nastav si repro jak potřebuješ.
koudy

Příspěvek od koudy »

Gallo píše:Tuto funkci má i CDR500 Povytáhni knoflík hlasitosti a nastav si repro jak potřebuješ.
Trochu jsem tě předběhl. :)
Gallo

Příspěvek od Gallo »

Ještě dodám, že se šteluje přední a zadní zároveň...
Gallo

Příspěvek od Gallo »

koudy píše:
Gallo píše:Tuto funkci má i CDR500 Povytáhni knoflík hlasitosti a nastav si repro jak potřebuješ.
Jseš si jistý?;))))
synologic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od synologic »

Takže už ti to fachá??? :lol:
Caravan
Obrázek
Obrázek
koudy

Příspěvek od koudy »

Gallo píše:
koudy píše:
Jseš si jistý?;))))
Když mi to teď nešlo, tak jsem zkoušel regulovat Faderem a na těch funkčních levých reprákách : při otočení doleva hrál jen levý přední reprák, při otočená doprava jen levý zadní. Takže kdyby podle tebe šli současně levý přední a levý zadní, hrály by po otočení Faderem doleva oba levý a po otočení doprava by v tomhle případě bylo ticho, protože je pravá strana nefunkční.
koudy

Příspěvek od koudy »

synologic píše:Takže už ti to fachá??? :lol:
ani náhodou, spíš jsem sázel na nějakou pojistku, ale u normálních rádií je jen jedna pojistka 10A pro napájení.
Gallo

Příspěvek od Gallo »

Protože máš rozhozenou váhu levé a pravé strany. Nic jsem o faderu nepsal, jen to, jak naštelovat levou a pravou stranu, ne předek, zadek. 8) :lol:
Gallo

Příspěvek od Gallo »

koudy píše:
Gallo píše:
koudy píše: Trochu jsem tě předběhl. :)
Jseš si jistý?;))))
Když mi to teď nešlo, tak jsem zkoušel regulovat Faderem a na těch funkčních levých reprákách : při otočení doleva hrál jen levý přední reprák, při otočená doprava jen levý zadní. Takže kdyby podle tebe šli současně levý přední a levý zadní, hrály by po otočení Faderem doleva oba levý a po otočení doprava by v tomhle případě bylo ticho, protože je pravá strana nefunkční.
čím jsi to šteloval?
synologic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od synologic »

V pojistce problém asi nebudu. To by se ti rádio ani nezaplo. U některých rádií, nebo u většiny Fader pouští předek nebo zadek. Pak je tam ještě jedna funkce, na kterou si nevzpomenu, jak se jmenuje a tou se pouští levá nebo prává strana a nebo obě najednou. :wink:
Caravan
Obrázek
Obrázek
Gallo

Příspěvek od Gallo »

synologic píše:V pojistce problém asi nebudu. To by se ti rádio ani nezaplo. U některých rádií, nebo u většiny Fader pouští předek nebo zadek. Pak je tam ještě jedna funkce, na kterou si nevzpomenu, jak se jmenuje a tou se pouští levá nebo prává strana a nebo obě najednou. :wink:
No dyť jsem to psal, ať si povytáhne knoflík na volume...a seřídí pravou a levou stranu;)
koudy

Příspěvek od koudy »

Gallo píše:Protože máš rozhozenou váhu levé a pravé strany. Nic jsem o faderu nepsal, jen to, jak naštelovat levou a pravou stranu, ne předek, zadek. 8) :lol:
Šteloval jsem to tím uplně horním tlačítkem (zamáčknul jsem ho aby vyskočil a pak točil vpravo/vlevo. V manuále k rádiu je to tl.č.3 a píše se zde opravdu "faded vpředu/vzadu točením".
Odpovědět