Mám problém, dneska si můj malý syn hrál s hlasitostí rádia Delco CDR500. Potom jsem zjistil, že mi nehraje pravý přední a pravý zadní reprák. Nevíte někdo čím by to mohlo být. Věřím, že konektory ani vodiče nevypadly - auto v době závady stálo. Nemůže tam být nějaká samostatná pojistka na okruh? Zakládám nové téma, bohužel jsem nic podobnýho nenašel.
Některý rádia mají funkci, že si můžeš libovolně měnit, který reprák ti hrát bude a který ne. Nevím ale, jestli tuhle funkci má i CDR500. Jestli se nepletu, tak se ta funkce jmenuje FADER.
Gallo píše:Tuto funkci má i CDR500 Povytáhni knoflík hlasitosti a nastav si repro jak potřebuješ.
Trochu jsem tě předběhl.
Jseš si jistý?;))))
Když mi to teď nešlo, tak jsem zkoušel regulovat Faderem a na těch funkčních levých reprákách : při otočení doleva hrál jen levý přední reprák, při otočená doprava jen levý zadní. Takže kdyby podle tebe šli současně levý přední a levý zadní, hrály by po otočení Faderem doleva oba levý a po otočení doprava by v tomhle případě bylo ticho, protože je pravá strana nefunkční.
Když mi to teď nešlo, tak jsem zkoušel regulovat Faderem a na těch funkčních levých reprákách : při otočení doleva hrál jen levý přední reprák, při otočená doprava jen levý zadní. Takže kdyby podle tebe šli současně levý přední a levý zadní, hrály by po otočení Faderem doleva oba levý a po otočení doprava by v tomhle případě bylo ticho, protože je pravá strana nefunkční.
V pojistce problém asi nebudu. To by se ti rádio ani nezaplo. U některých rádií, nebo u většiny Fader pouští předek nebo zadek. Pak je tam ještě jedna funkce, na kterou si nevzpomenu, jak se jmenuje a tou se pouští levá nebo prává strana a nebo obě najednou.
synologic píše:V pojistce problém asi nebudu. To by se ti rádio ani nezaplo. U některých rádií, nebo u většiny Fader pouští předek nebo zadek. Pak je tam ještě jedna funkce, na kterou si nevzpomenu, jak se jmenuje a tou se pouští levá nebo prává strana a nebo obě najednou.
No dyť jsem to psal, ať si povytáhne knoflík na volume...a seřídí pravou a levou stranu;)
Gallo píše:Protože máš rozhozenou váhu levé a pravé strany. Nic jsem o faderu nepsal, jen to, jak naštelovat levou a pravou stranu, ne předek, zadek.
Šteloval jsem to tím uplně horním tlačítkem (zamáčknul jsem ho aby vyskočil a pak točil vpravo/vlevo. V manuále k rádiu je to tl.č.3 a píše se zde opravdu "faded vpředu/vzadu točením".