Nebuď smutnej, však on třeba někdo ještě dorazí, a když ne, tak přijdou o skvělou zábavu a fajn grilovačkuDefender píše:Tak kluci to nikdo nejede? Vždyť i na pražskym minisrazu nás bylo víc než je teď přihlášenejch lidí s Géčkama, nemluvě o Milovicích. Na koho mám telefon, tak tomu už jsem napsal SMS, ale na většinu lidí co tam bylo kontakt nemám a rád bych je zase viděl
.
no brachu zatim premlouvam..... jo presne jak psal lubos pokud nebude prset a prset tak se tam uvidimeDefender píše:Tak mi včera volal Princ William a jede i s bráchou v pátek odpoledne, teda pokud nebude celorepubliková průtrž mračen. Budeme mít spolu zcuka někde za Prahou u pumpy na D1, takže jestli se chtete k nám někdo připojit, tak tady je na mě číslo 602318645 a nejlepší by bylo volat k večeru, pokud to nezvednu, tak jsem zrovna za volantem.
Ano, samolepky jsou, v pondělí jsem pro ně byl, ale speciálně ty nedostaneš ani jednuPrinc William píše:no brachu zatim premlouvam..... jo presne jak psal lubos pokud nebude prset a prset tak se tam uvidimeDefender píše:Tak mi včera volal Princ William a jede i s bráchou v pátek odpoledne, teda pokud nebude celorepubliková průtrž mračen. Budeme mít spolu zcuka někde za Prahou u pumpy na D1, takže jestli se chtete k nám někdo připojit, tak tady je na mě číslo 602318645 a nejlepší by bylo volat k večeru, pokud to nezvednu, tak jsem zrovna za volantem.
![]()
tesim se
![]()
![]()
jinak pokud dorazim tak na 100% pá-ne.
no a hlavne maj bejt prej samolepky tak na to se tesim taky preci jen na jare ...uz se nechci k tomu vracet![]()
jo slysel jsem zes to delal ty. ja myslel ze specialne ja dostanu dve mebot na jare nebyla zadnaGallo píše:Ano, samolepky jsou, v pondělí jsem pro ně byl, ale speciálně ty nedostaneš ani jednu![]()
![]()
Gallo píše:Ano, samolepky jsou, v pondělí jsem pro ně byl, ale speciálně ty nedostaneš ani jednuPrinc William píše:no brachu zatim premlouvam..... jo presne jak psal lubos pokud nebude prset a prset tak se tam uvidimeDefender píše:Tak mi včera volal Princ William a jede i s bráchou v pátek odpoledne, teda pokud nebude celorepubliková průtrž mračen. Budeme mít spolu zcuka někde za Prahou u pumpy na D1, takže jestli se chtete k nám někdo připojit, tak tady je na mě číslo 602318645 a nejlepší by bylo volat k večeru, pokud to nezvednu, tak jsem zrovna za volantem.
![]()
tesim se
![]()
![]()
jinak pokud dorazim tak na 100% pá-ne.
no a hlavne maj bejt prej samolepky tak na to se tesim taky preci jen na jare ...uz se nechci k tomu vracet![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |