Přátelé, mam takový problém. Moje Astra se po mnoha překvapeních které mi připravila (chladič, ŘJ palivového čerpadla, opět chladič, váha vzduchu, hlava, ŘJ motoru) rohodla nebrzdit. Projevuje se to tvrdým pedálem na volnoběhu, je jak beton a samozřejmě brzdný účinek žádný. Tato závada se plíživě začala projevovat před delší dobou (od loňské zimy) kdy byl pedál tvrdý po ránu při startu a změknul jakmile jsem nastartoval. Doba za kterou pedál ztvrdnul při odstavení auta se stále zkracovala, pak uz stačilo být 9h v práci a před startem opět beton, pak 1.5h v nákupním centru, pak 10 min když manželka zaběhla pro cosi do obchodu a nakonec 20 vteřin na neutrál při jízdě z kopce s v plně naloženém autě s rodinou (ručka, kvalt a pak to nejak šlo, ale vo držku), kdy mi došlo že to jakože fakt není dobrý.
Nemáte prosím vás někdo tušáka co by to mohlo být? Mechanik se rozhodl vyměnit posilovač, ale zaprvé ho nemůže sehnat a taky něco mi říká že to nemusí být ono, když se to tak pomalu horšilo, spíš bych si tipnul na nejakou netěsnost, ale prd tomu rozumím. PLÍÍÍÍÍS poraďte!!! Dík.
Astra 1.7 DTI, NEBRZDÍ!!!
Astra 1.7 DTI, NEBRZDÍ!!!
Astra 1.7 DTI (2000)
- Reklama
-