co to je?

Spotřeba, rozvody, termostat, výměna oleje a další rady
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Zamčeno
gErda

co to je?

Příspěvek od gErda »

zdravim, chtel jsem se zeptat, dneska sem vlezl pod auto a nasel sem tam tuto vec napraslou, zrejme od nejakeho chodniku, ci kamene, nevim, asi to udelal predchozi majitel, nevim co to, jeslti nejakej drzak motoru, ci co, chtel bych se tedy zeptat jestli netusite co by to mohlo stat , jestli se to da opravit, ci koupit novy, diky moc za kazdou radu , tady sou fotky , bohuzel jsem u sebe nemel fotak tak jsem to bral mobilem.
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
Reklama

Jiří Pávek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiří Pávek »

Jde o přední silentblok motoru. Motor drží celkem na třech silentblocích. Vlevo, vpravo a vpředu. Kde sehnat jinde než originál a vrakoviště netuším. Kouknu ještě na Elit, Kelly, ACI, MJ Auto......
Roubik

Příspěvek od Roubik »

a nebo jestli to bude drahý tak je tu levnější varijanta a to nechat to zavařit. mám to tak taky a drží to auto bylo bourané a tou ráno se to utrhlo tak to někdo zavařil hliníkovou elektrodou a drží :roll:
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Jiří Pávek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiří Pávek »

Tak ceny všech silentbloků tedy levý, pravý a přední jsou cca +/- 1500Kč/ks. Viz Elit.
gErda

Příspěvek od gErda »

diky za radu, a za ceny, koukam ze na vrakacich to maj kolem 1000 kc takze to by tak odpovidalo, taky mi znamej rikal jestli by to nestacilo zavarit ale ze prej nevi jestli to vydrzi, tak nevim nevim jestli to nejdriv nezkusit zavarit, nijak mimo osu to hejbly neni, tak jestli by to prozatim nestacilo a popr. pokud to rupne znova tak vymenit, nevim no
Roubik

Příspěvek od Roubik »

když přesto udělá pořádnou housenku tak to bude ok :idea: mám tak vařený všechny oba držáky pod motorem. a kdysi jsem tak měl vařenej stojánek na motorku a taky držel.
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
gErda

Příspěvek od gErda »

ok, tak v tom pripade to necham zavarit a uvidime, snad to nejakej cas vydrzi.
spermin

Příspěvek od spermin »

gErda píše:ok, tak v tom pripade to necham zavarit a uvidime, snad to nejakej cas vydrzi.
Urcite Ti to vydrzí, neboj se toho.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Trdlo

Příspěvek od Trdlo »

No vydrrží to, to se bát nemusíš.... :roll:

Ale rozhodně bych s autem, který má vařený byť jen jeden ze tří držáků nejezdil, pokud by bylo moje..... mohl bych vyprávět několik zážitku se svařovanými držáky, když pak na dálnici povolej a motor se zhoupne..... Možná lepší dát dvojku za novej držák než padesát za opravu motoru..... :roll:
END
gErda

Příspěvek od gErda »

uz sem to dnes vyresil, za 1500 uz mam doma fungl novej drzak, zejtra vezu astru do servisu na doladeni par veci a rovnou to tam necham soupnout a bude, jistota je jistota
Princ William

Příspěvek od Princ William »

pokud by si mel zajem tenhle drzkam mam jeste doma uplne novej zabalenej. puvodne planovanej na moje ale vyresil jsem to jinak na cene by jsme se domluvili ale nevim na jake motory to jde ja mam x18xe1 odkaz zde
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Zamčeno