Záměna sedadel.
Záměna sedadel.
Ahoj všem, měl bych dotaz ohledně vzájemné záměně výškově stavitelných a normálních sedaček v Astře. Já mám řidičovo sedadlo dosti "rozsedlé" a na jedné straně je boční vedení dosti zdeformované. Proto přemýšlím o výměně za novější - lepší a pokud možno tak i výškově stavitelné. Ale vůbec nevím jestli bude pasovat do kolejnic po těch standartních. Vím že se do aster dávali standartní, pak výškově stavitelné s pytlema, ale nevím jestli by se nedala sehnat v rámci origo příslušenství nějaká "sportovní" s tužším bočním vedením, něco jako "sportovní paket" u škodovky. Nejsem závodník, ale jelikož něco vážim, tak mě tyhle sedačky v zatáčce moc nepodržej. Navíc nemám žádnou možnost nastavení volantu a regulace výšky za volantem by bodla jaxviň. Tak jsem zvědavej co vy na to....půjde tam nějaká jiná nebo ne ? Díky moc za názory. CUBErt
- Reklama
samozřejmě že to jde vyměnit, přece nebudou dělat různý podlahy podle toho jaký tam přijdou sedačky, dělaly se sportovní sedačky který měly lepší boční vedení, byly tvrdší, samozřejmě s vejškovym štelováním a bederním štelováním, mrkni na fotky mojí starý černý astry měl sem je tam daný z coupe, stejný se dávaly i do caravanů ale s jinym čalouněním
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
dělaly se i bez bagů ale vyjímečně bo když už si někdo za ně připlatil tak většinou měl i boční bagy...ale narovinu řikám že bude véééélkej problém je sehnat, já na ně čirou náhodou narazil v annonci, jeden pán si koupil do koupátka červenou kůži tak už tydle nepotřeboval a bylo mu celkem jedno za kolik je prodal, před barákem měl mimo koupe ještě nový A3CUBErt píše:No to je přesně vončo...Jestli tam budou pasovat, jakože řikáš že jo, tak do nich jdu, naprosto ideál. Nevíš jestli se daj sehnat i bez bagu ? Já tam teď pytle nemám, takže ani kabely nic...Vojto, za kolik si je sejnal ty ?

Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
sedaček je všude tři prdele za pár šupů (je to odpad málem z každý lapky) - ovšem pouze dokud je nepotřebuješ, potom se cena šroubuje hore. 
P.S. mrkni do annonce, rubrika 1033.1 - je tam několik Géček, prakticky na rozebrání... od motoru až po interiér.

P.S. mrkni do annonce, rubrika 1033.1 - je tam několik Géček, prakticky na rozebrání... od motoru až po interiér.

Auto musí sloužit mně, né já jemu.
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
Zadne operadla
Može mi niekto poradiť,či sa daju vymeniť zadne operadla z astry 3dv. a astry caravan,ten caravan nema opierky hlavy a je to o ničom.Poťah sedi obidve su Sportive.Diky za rady.
Astra 1.8 16V Sportive 3dv.