Phrz píše:No kamarad mel astru 2.0 s rezonatorem a kdyz parkoval mezi auta tak zaclo jedno houkat ja osobne davam prednost mensimu hluku ted momentalne mam pryc katalyzator a musim rict ze to jede o dost lip ale ten zvuk je jak kdyz nekdo reze dutou trubku...
Tak to musel bejt mazec...njn, ale tak já bych ten katalyzátor tam nechal, ale jinak dík moc za rady...
Phrz píše:No kamarad mel astru 2.0 s rezonatorem a kdyz parkoval mezi auta tak zaclo jedno houkat ja osobne davam prednost mensimu hluku ted momentalne mam pryc katalyzator a musim rict ze to jede o dost lip ale ten zvuk je jak kdyz nekdo reze dutou trubku...
No tak celkově vždy když vyměníš nějaký použítý díl za nový, tak to jede o něco lépe... Já mám také po výměně zadního tlumiče výfuku o něco lepší tah.
Jinak kaťák Ti dá jak pár PS navíc, tak i takovej kovovější zvuk
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
AstraMan píše:Buď Remus, nebo rezonátor... Rouru bych tam nedával
Nuuu, tak asi dám přednost tomu Remusu, ten by měl taky něco přidat na zvuku
To ti přidají oba, jde jen o to zda chceš sportovnější zvuk ( REMUS ), nebo hlučnější ( REZONÁTOR )
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!