Takže otevírám toto těma, snad ne příliš brzy, aby jsme se všici stačili s předstihem připravit na podzimní Milovice. Já osbně bych již uvítal nějake prvotní informace o datumu konání, ale to je asi spíš dotaz na RomanaST, takže Romčo, jak to vidíš?
Podle poslední informace od RomanaST zhruba z minuleho týdne, mají být Milovice 15.září, proběhlo (nebo ještě probíhá) jednání o pronájmu letiště s tím, že Roman včas poskytne informace i na náš web. Tak to je zatím vše, co o tom vím.
Defender píše:Podle poslední informace od RomanaST zhruba z minuleho týdne, mají být Milovice 15.září, proběhlo (nebo ještě probíhá) jednání o pronájmu letiště s tím, že Roman včas poskytne informace i na náš web. Tak to je zatím vše, co o tom vím.
hele ja jsem celkem klidnej vim ze budou a predbezne bejvaj kazdej rok stejne tak chystam prachy a pak hura ne sraz no a pokud by to neprobehlo coz doufam nehrozi tak bude zase neco na auto. jinak jak to tak vypada jeste je budu absolovat se stavajicim autem holt az na jare to bude v novem P.S. doufam ze se poradatele polepsel a ze budou samolepky na okna se srazem na jare mi to fakt mrzelo
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Tak že pánové a milé dámy, zatím ještě bohužel nevím nic na 100% jak již bylo řečeno zatím to vypadá na 15.9. ale také to může být ten další týden což je 22.9. Až budu vědět víc, určitě dám vědět. Tak nebo tak se s vámi všemi zase rád uvidím.
Opel Zafira B Z19DT r.v.2010 edice 111 ex : Opel Zafira 2.2 16V (Z22SE) LPG Magic + STAG 300 r.v. 2004
ex : Opel Astra Caravan 1.6 16V r.v.12/99 Edice 100 http://www.opelastra.cz , http://www.kadett.cz
Roman ST1 píše:Tak že pánové a milé dámy, zatím ještě bohužel nevím nic na 100% jak již bylo řečeno zatím to vypadá na 15.9. ale také to může být ten další týden což je 22.9. Až budu vědět víc, určitě dám vědět. Tak nebo tak se s vámi všemi zase rád uvidím.
Romane udelejte to 22.9. abych mohl prijet a porazit te ve sprintech Ja 15.9. nemuzu. Diiiiik