plastové lemy blatníků

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
Kapy

plastové lemy blatníků

Příspěvek od Kapy »

Ahoj, nemáte někdo ponětí, kde se dají sehnat plastové lemy blatníků na Caravan?

díky

Kapy
přesedlat z Trabanta na Astru 2.0DI je fakt hustý
Reklama

dateli

Příspěvek od dateli »

To by mně take zajimalo
Marky

Příspěvek od Marky »

Taky se hlasim o zajem :wink: .
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

co treba www.aci.cz
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
spermin

Příspěvek od spermin »

Já osobně bych tam nic navíc nedával, je sice pravda, že chraní podběhy, ale na druhé straně, probíhající koroze
není vidět, a obvykle ji zjistíš až když je pozdě.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Kapy

Příspěvek od Kapy »

po dlouhém pátrání jsem objevil stránky www.e-tuning.cz , kde mají lemy sice z nerezového plechu, ale povrchová úprava mi přijde jako plastový nástřik. Lze koupit jak leštěný nerez, tak černý povrch. Jelikož na Astře je černých plastů dost, rozhodl jsem se pro černou barvu.
První dojem bylo velké zklamání, avšak po přidělání si myslím, že to vypadá dobře. Jsou tam dva detaily, které jsem musel překousnout - montážní plíšky, které nejsou moc estetické, naštěstí nejsou moc viditelné a potom pro mě nepochopitelý kratší lem asi o 4 cm, takže nenavazuje na plastový práh, což jsem musel vyřešit stříknutím matnou černou.
Je to taková z nouze cnost, ale lepší než vařit nové lemy, kitovat a lakovat. Tohle mi zabralo jeden den ve vyhřáté garáži.
Podběh jsem zevnitř vyčistil a zbavil lem rzi (vevnitř i venku). Potom jsem stříknul 3 vrstvy zinkovým sprayem od Soudalu, na to 2 vrstvy Antikorozní nástřik od stejné firmy a lepil jsem to černým lepidlem Soudaseal 240 FC.
Doufám, že to nějakou dobu vydrží, hlavně pravý lem mě dost překvapil, jelikož jsem musel stříhat asi 10x2 cm plechu, který byl úplně prožranej.

Bohužel nevím jak vložit fotky
přesedlat z Trabanta na Astru 2.0DI je fakt hustý
spermin

Příspěvek od spermin »

Kapy píše: hlavně pravý lem mě dost překvapil, jelikož jsem musel stříhat asi 10x2 cm plechu, který byl úplně prožranej.
no, je smutná pravda, že pravá strana trpí obecně více.
nyní Civic
veski

Příspěvek od veski »

Tak to si dovoluji odporovat. Já jsem "zatížen" na levou. :lol: Jen na levém podběhu mám flíčky od rzi. Takové ty po kamíncích. Přední nárazník mám taky škráblý v levo. Levý boční blinkr mám prasklý.
Proto i auto u nicku mám focené s té "lepší" strany. :lol:
9/99, 1.6 16V (X16XEL), Caravan, Edice 100
Piškót

Příspěvek od Piškót »

Mám taky chycený levý zadek a možná jsem schopen sehnat ty plasty z polska,dával jsem je na předchozí auto a spokojenost,to je jediný díl,který pasoval z polska,teda alespoň na seata ibizu :lol:
spermin

Příspěvek od spermin »

veski píše:Tak to si dovoluji odporovat. Já jsem "zatížen" na levou. :lol: Jen na levém podběhu mám flíčky od rzi. Takové ty po kamíncích. Přední nárazník mám taky škráblý v levo. Levý boční blinkr mám prasklý.
Proto i auto u nicku mám focené s té "lepší" strany. :lol:
no, mám tam to slovo OBECNĚ. Nemáš to dovoz z UK, nebo jezdíš v protisměru? :P :P
nyní Civic
veski

Příspěvek od veski »

spermin píše:no, mám tam to slovo OBECNĚ. Nemáš to dovoz z UK, nebo jezdíš v protisměru? :P :P
To ne. Já mám na svědomí jen blatník :oops: Asi si dávám na vzdálenější stranu více pozor.
Zbylé nepříjemnosti na autě jsou od našich "ohleduplných" spoluparkujících.
9/99, 1.6 16V (X16XEL), Caravan, Edice 100
Odpovědět