Že mám prasklou taky levou - to nemá cenu se zmiňovat, jenže mám jiný problém. Jde o to, že už to asi nesvítilo delší dobu. PROSÍm tedy někoho, zda-li by mi neponohl. Já ležel půl dne pod palubovkou a nenašel jsem kontakt, dráty s koncovkou, která se nacvakne na to světlo. Předchozí majitel/servis to asi odpojil a já ho nemůžu najít ani nahmatat. Můžete mi někdo udělat fotku, jak ten konektor vypadá, odkud vedou dráty, kde je asi tak umístěný a tak? Rád bych si to opravil, ale nechce se mi tahat nové dráty, když ty původní tam asi někde budou.... DĚKUJI.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
ahojte som dalsim "stastnym" clenom tohto klubu z ulomenou nozickou priehradky u spolujazdca Takze mozem kupovat nove, pozeral som aktualny cennik tak na slovensku to momentalne stoji 271,-Sk s DPH..Najradsej by som bol, keby za tie prachy to vymenili mi tam aj, ale to by som chcel asi vela, ze?
tomililinko píše:ahojte som dalsim "stastnym" clenom tohto klubu z ulomenou nozickou priehradky u spolujazdca Takze mozem kupovat nove, pozeral som aktualny cennik tak na slovensku to momentalne stoji 271,-Sk s DPH..Najradsej by som bol, keby za tie prachy to vymenili mi tam aj, ale to by som chcel asi vela, ze?
A zkoušeli jste to někdo někdy zalepit? Já mám tu nožku co zhasíná světlo zalepenou a už rok a půl drží. Co s těma přihrádkama děláte?
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Ja som kupil s dobrou ale 8 rokov otvarania a zatvarania priehradky sa pod to predsa podpisat musi, no tka mi to jedneho pekneho dna ruplo..a tak som sa "potesil"
Já jsem taky měnil packy (práce tak na 5 min.) ale pak jsem zjistil že nejde osvětlení, žárovka byla spálená. Tak jsem ji vyměnil ale pořád nesvítí . Neví někdo jestli má to světýlko svoji pojistku?
Nazdarek, tie priehradky nam ale davaju zabrat ako vidim..skusal si zobrat merak a premerat napatie na svorkach patice pre tu ziarovku malo by tam byt okolo tych 12V? Ak nie je tak treba pozret poistky c. 28 (7,5A) a c.29 (10A)..tie su na osvetlenie inetrieru. Aspon ja by som takto postupoval
Salám píše:
A zkoušeli jste to někdo někdy zalepit? Já mám tu nožku co zhasíná světlo zalepenou a už rok a půl drží. Co s těma přihrádkama děláte?
a čím jsi to lepil, js použil chemoprén na plasty a nedrží.
Chemoprén asi není to pravé ...
Mě se celkem osvědčilo vteřinové lepidlo LOCTITE Super Kleber Ultra Plastik (Na plasty). Lepí PVC, PE, PP, ... ABS. V balení je i Aktivátor, kterým se natřou obě plochy, nechá se minutu působit, potom natřít jednu plochu lepidlem, přitlačit, počkat 30 sec. a drží.
Už jsem toho slepil spoustu a většinou úspěšně.
(Lepidlo už mám asi rok v ledničce a pořád je použitelné.)