EGR nemam, krokac nemam (elektronicka klapka si to ridi sama), lambda pred katem menena (za neorigo), skrtici klapka cistena, kontakty prostrikane, svicky a filtry menene....
tak s tou smesi mi to psalu tu samou chybu, mel jsem neoriginalni sondu...kdyz jsem ji vymenil za origo, tak to jelo v poradku....Red_Dragon píše:To MartasDzejnak: chces zkusenosti? Takze mam Z18XE kontrolka sviti uz par mesicu v kuse. Mam doma diag., takze chybu si smazu, ale druhej den se rozsviti zase (takze uz ani nemazu). Jediny co diag. hlasi je P0170 spatna smes (mam chudou). Auto je po nastartovani nepouzitelny. Musi se ohrat, nez se ohreje otacky padaj i pod 500 nekdy to i chcipne. V nizkych otackach poskubava. Porad tapu...
EGR nemam, krokac nemam (elektronicka klapka si to ridi sama), lambda pred katem menena (za neorigo), skrtici klapka cistena, kontakty prostrikane, svicky a filtry menene....
koudy píše:Kámoš má problém : má 1,2 16V (myslím X12XE) . Při teplém motoru nevytočí motor nad 3000 otáček - začne svítit elektronika motoru a motor nemá výkon, škube. Zřejmě se ŘJ přepne do nouzového režimu. Při studeném motoru, mu to nedělá. Na diagnostice zjistily jen závadu lambdy, po výměně lambdy a resetu závady stav nezměněn - po 50m opět svítí kontrolka. Pročetl jsem fórum a přikláním se k názoru, že to způsobuje EGR ventil, ale o 1,2 16V jsem nenašel nic. Můžete se podělit o názory. Dík.
Mne to zatim de nastartovat,ale pri jizde mi blika,dal jsem nove svicky a nic,na BOSCH diagnostice to napise Poskozena Zapalovaci lista,a nasledne spatne zapalovani 1 Valce,ale tato porucha asi souvisi z tou listou ze?spermin píše:blikající kontrolka znamená vážnou závadu, důrazně se nedoporučuje s autem jet. Zkus odpojit baterku a potom FRYŠKOMBoči píše:kontrolka emisii mi BLIKA a auto nejde nastartovat.Dekuji mockrat
na diagnostiku.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |