Piskani z topeni

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
tomililinko
Kontaktovat uživatele:

Piskani z topeni

Příspěvek od tomililinko »

Prosim Vas pri zapnuti topenia mi pocut od rana piskavy zvuk, sem tam to vynecha ked idem po nerovnostiach ale pocut to stale. Moze to byt zle lozisko motoru ventilatora? ako by som ho mohol vymnit alebo opravit? alebo staci len namazat?

dakujem za pomoc :wink:
Reklama

Hell

Příspěvek od Hell »

Ventilátor to bude určitě. Můžeš tam mít i nějaký ,,bordel,, . Kde ho najdeš určitě víš. Jde vyndat snadno a vystříkat taky. S tím ložiskem si nejsem tak jistý. měl jsem ho taky venku a byla to tak trochu nedobytná pevnost. Je možné,že jsem nebyl až tak šikovný.
tomililinko
Kontaktovat uživatele:

diik za radu, viem kde sa naxadza to je pravda.. asi tam bude nejaky bordel, lebo teraz na mieste som pred chvilou nastartoval auto, zapol ventilator a ticho..ide po tichu, tak som z toho jelen..uvidim, co to bude robit poobede ked pojdem z prace..
ak to bude opat robit, tak cez vikend ho vymontujem a prefuknem, snad to vsetko nedopackam...
Este sa chcem opytat, ze ci vzduch pred ventilatorom prechadza cez pelovy filter :?: :?
Spin

Příspěvek od Spin »

Pylový filtr je až za ventilátorem.
Astra 2.0DTI Caravan, CDX, Y20DTH, 2001
tomililinko
Kontaktovat uživatele:

aha takze pylak z toho vypadava...no uvidime ci to bude pisakt casom opat.. :wink:
Odpovědět