Jate zdravim,dakujem za pochvalumilan12345 píše:zdravim ta. mas krasne auto, pacia sa mi aj tie svetla , farbu mam tu istu, akurat je 3 dverove a chcel by som ich tiez. spominal si, ze si ich kupil za 4000 , oboje, original hella. mozes mi poradit kde? dik moc za odpoved milan
Mě se to líbí...jsi moc konzervativní a ušláplý ty náš Miloshkumilosh píše:No auto celkove pekny ale cerveny bubny to je teda sileny, dal bych radsi stribrny nebo cerny
Spis bych rekl ze nemam rad neco co je na aute jako pest na oko, jeste jsem videl zluty no to uz bych blinkalCidla píše:Mě se to líbí...jsi moc konzervativní a ušláplý ty náš Miloshkumilosh píše:No auto celkove pekny ale cerveny bubny to je teda sileny, dal bych radsi stribrny nebo cerny
ja bych zajel urco jeste na geometrii....byl siMajklus píše:Ano presne tak delal jsem sito sam,jeto otazka asi tak cele auti +- 4 hodky prace,jeto uplne super to vyndavat,jjKm. sou poctive,a take vsechny srouby sly krasne povolit
ted mne ceka ta striska,kliky,folie,vejfuck ( Oval ) sakra uz se tesim
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |