Defender píše:Sme jak maly deti, priste na nas vyrukujou s vlackama a my pudeme a budeme tankovat plnou . Tak priste si asi vezmu to cabrio a nebo F1cku.
presne tak priste budu brat f360 spajdra no a pak asi f1 forlumku
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Tak já jsem si dneska dovezl 3 autíčka ze Shelky z Kolína. 1 jsem koupil za 1l oleje (980Kč) a 2 za 80 litrů nafty. K tomu jsem nafasoval body. Co víc si přát
Princ William píše:tak jsem to nevydrzel a mam uz taky doma ENZO vypada celkem slusne. sice neni provedeme az dodetailu ale co by jsme za ty prachy chteli ze
Máš recht ale co bys chtěl od Made in China - mimochodem Enzo už mám doma taky a hned na mě pokladní co prej se všichni zbláznili, že chtějí Enzo když je všech dost
shadow píše:
Máš recht ale co bys chtěl od Made in China - mimochodem Enzo už mám doma taky a hned na mě pokladní co prej se všichni zbláznili, že chtějí Enzo když je všech dost
to budou asi vsichni s enzama od nas
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
no uz nevimco ale do donce tyhle akce to asi zvladnu. doma mam uz enzo,360 spajdr a f1 2005 ted asi vezmu tu superameriku, co mate vsechno vy teda nevim co potom budu sbirat jinak stale shanim sberatelske karty shell s cisly 6 a 23 ostatni uz mam
Tak pánové, už mám doma Ferrari F50 a F1-2005, tankuji co 14 dní plnou a teď jedu na Slovensko, tak že příští týden, budu mít 3 kousek Jinak snad zvládnu nasbírat celou sérii, jsme jak dítě , ale syn je unešen.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015 http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
je třeba, F50 je unikátní kousek, ještě ho tak mít v garáži v originální velikosti
no ani by to nemusel bejt tahle kara....
zrovna dneska jsem byl uplne hotovej. ta nejnovejsi m5a od BMW v sedej metle z usteckeho kraje mi pekna dala na prd** jedu blikam na blazna v passatu do kopce aby uhnul myslim jak mi to jede a najednou bliky blik neco vzadu za mnou s krouzkama rikam si asi naka astra s AE ne ted vazne rovnou vidim ze je to BMW. tak pridavam mam tam uz skoro 160 abych ho stacil predjet vracim se do praveho pruhu a m5 hned profrci okolo. nadhernej buracejici zvuk. ale zachvili jde na brzdy. kamionar se v zipu hrne dopredu. manik ho bere tak okolo 200 pres dvojitou plnou ale panove ten zvuk toho motoru z vejfuku mi uplne bere. pod kopcem radim na 4 a beru kamion abych jeste aspon zahlidnul m5 vidim ho na konci dlouhe rovinky cca 5km tak si rikam ze to byla pekna kara. ale co to dojizdim do dalsi vesnice a z duvodu opravy silnice m5 prede mnou. no kocham se jako lazen konecne skace zelena a zase ten super zvuk a to i po meste. no ale pekne se tahnem pred nama dva osobaky a jeste jeden kamion. je videt ze asi na takovou to jizdu s m5 neni zvyklej a zacina bejt celkem netrpelivej no konecne se blizi konec vesnice a m5 hazi blinkr s mohutnem zaburacenim pri seslapnuti plynu a zrychlenim jako krava predjizdi vsechny vcetne kamionu a to pekne do kopce znam to tam dobre a skoro se tam neda predjizdet takze ja bych zvladnzul tak max jednoho osobaka pri rozjeti mozna dva ale stejne bych se vracel dele nez ta m5a. panove ten zvuk to byl masakr. no ale takovehle auto je uplne nekde jinde financne. kam se hrabou naky laufy vod tuningovejch karek nezbyva mi nic jeneho nez slintat s votevrenou hubou dokoran v kazdem pripade s timhle paardnim zrychlenim se se mnou rozloucil.....
Tak pánové Pardubice už brázdí Ferrari Fiorano...Jěště jsem něměl bohužel možnost ho potkat na vlastní kukadla, ale koupil ho Hemskej takže tipuju, že ho potkám někde večer u nějakýho baru ..
Tak už mám doma všech 6 modelů . A můžu říct že už mají dost autíček vyprodaných ale dneska v Jihlavě mě povídala obsluha že má dojít nová várka autíček
Tak už mám 4 modely ze 6 kusů . Formule 1 F2005, Seperamerica, Enzo Ferrari a F50. Jeden model jsem dostal i přesto, že jsem nenatankoval 29 litrů , chlapík předemnou platil za 40 litru benzín a model nechtěl. tak jsem poprasil slečnu zda bych si ho nemohl koupit já, i přetože jsem natankoval pouze 18 litrů Shellu V-power. Usmála se a bylo autíčko doma. Dns jsem tankoval opět a koupil 4 model
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015 http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0