Zadni tapec u 3dv

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
Honzza

Zadni tapec u 3dv

Příspěvek od Honzza »

Koukal jsem vsude a nic jsem o tom nenasel,neco malo by se hodilo :D Sundaval jste to nekdo? Ja abych zase neco neznicil kdyz se do toho pustim. Diky moc :)
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
Reklama

Princ William

Příspěvek od Princ William »

podle mne je to jen nacvakany jako vsechno ostatni.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

je to nacvakaný těma bílejma sráčema stejně jako všude jinde (strašně rády se lámou, tak bacha na to)
doporučuji začít od spodní strany u předního sedadla - tam mi to šlo nejlépe...

avšak malý velký háček je to, že je potřeba odmontovat zadní sedačky - nebo nevím jak, ale část zadního tapecu prochází kolem osy sedaček, takže bez její demontáže tapec prostě nesundáš - já jsem to zkoušel jen na straně u řidiče, ale domnívám se že na druhé straně to bude podobné...

brání tam tomu jeden kus plastu, který je přidělán na samotný tapec plastovými nýty, které jdou jen ulomit nebo nic ... takže pokud jsi ochoten to potom zalepit, tak by to teoreticky šlo - zajímavé je, že kniha jak na to tento plast vůbec neuvažuje (oprava - uvažuje, rovnou na začátku ej napsáno že se musí sundat opěradlo na zadních sedačkách)

...chtěl jsem sundat boční lišty, abych je stříknul a ono prd :(
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
Princ William

sovicka píše: ...chtěl jsem sundat boční lišty, abych je stříknul a ono prd :(
no tak ja jsem strikal ty zadni listy a tapec jsem nesundaval jen jsem je vysoupnul asi dopredu ted nevim preste.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

měl by tam být šroubek - resp. moje lišty drží jako přibité, ať jsem s nimi hýbval jak jsem chtěl - takže to budu muset stříkat na autě...
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
Princ William

sovicka píše:měl by tam být šroubek - resp. moje lišty drží jako přibité, ať jsem s nimi hýbval jak jsem chtěl - takže to budu muset stříkat na autě...
hele to pisou v jak na to ale ja sundaval vsechny a sroubek nemela ani jedna.prosle jen nasoupnout. shanel jsem dodatecne naky prichytky na listy. ty co jsou tam origo na vrakaci kdyz jsem nakou urval. proste pohoda a zadnej sroubek tam nebyl
Honzza

Příspěvek od Honzza »

Tak jsem je zkousel sundat a proste to nejde... Nahore u okna to jde v pohode ale u dveri a dole to drzi jak swina a ne a ne povolit,nerad bych neco znicil ale silou to asi nepujde :(
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
Bobik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobik »

Honzza píše:Tak jsem je zkousel sundat a proste to nejde... Nahore u okna to jde v pohode ale u dveri a dole to drzi jak swina a ne a ne povolit,nerad bych neco znicil ale silou to asi nepujde :(
Hoj nikdy sem to nesundaval, ale v knize jak na to je toto...

Obrázek
OPEL ASTRA DTI_16V - sport edition, Y20DTH, r.v.2001, 3D
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=3299
Odpovědět