Řadící páka a ruční brzda
-
- Kontaktovat uživatele:
Víš co ani ten eterier by mi tak nevadil, jako ty příšerný doplňky do int.
Katastrofální volanty ( jen idiot si může dát do auta volant bez airbagu ),
hlavice a potahy řadících pák a ručních brzd. Vždyť jsou vyrobený z jinýho materiálu, nežli je zbytek auta- kde je cit pro estetiku? No a nejlepší jsou pseudochromový doplňky......... V autě mám (bohužel z nutnosti ) ramínko na oblek z tohodle paskvilu,ale kupoval jsem ho kvůli ceně, protože byl zlevněnej z 600 na 99 a já to nutně potřebuju. Jinak je to fakt všechno hegeš. A isota neisotta....radši teda budu šetřit a koupím si řadící z bertone upravy, nežli tyhle hrůzy, pokud se mi stávající nelíbí.
hlavice a potahy řadících pák a ručních brzd. Vždyť jsou vyrobený z jinýho materiálu, nežli je zbytek auta- kde je cit pro estetiku? No a nejlepší jsou pseudochromový doplňky......... V autě mám (bohužel z nutnosti ) ramínko na oblek z tohodle paskvilu,ale kupoval jsem ho kvůli ceně, protože byl zlevněnej z 600 na 99 a já to nutně potřebuju. Jinak je to fakt všechno hegeš. A isota neisotta....radši teda budu šetřit a koupím si řadící z bertone upravy, nežli tyhle hrůzy, pokud se mi stávající nelíbí.
2.0 16V
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
no a mylim si ze doplnky od irmshera taky nejsou k zahozeni..akorat ta palka...ve facku jsem mel techdle neorigo veci plnokazda blbosticka co byla trosku do stribrna a libilla se mi tak si tam misto nasla at byla z tesca nebo zburzy...ale astrulka je astrulka...zatim jsem se do interieru moc nepoustel ale ta radicka i rucka jsou v poho i ze serie akorat tam chci dat alu koberecek a nejaky ty pedaly od sparca... 

''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím

-
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
ja mattig mam a blejt se mi z toho nechce... nemyslim si ze mattig je nejakej prdek co si to kouli doma na noze, nerikam takovy ty unknown firmy ale mattig nejni to nejhorsi, nerikam ze je to rieger... ale rozhodne to nejni neco na zpusob lamino.czVojta píše:já neřikám že to je šunt ale prostě to neni originál! když vidim třeba mattigovej nárazník co má bejt jako "značkovej" tak se mi chce blejt...ale to je každýho vjecxpolstarekx píše:kouknete se co je to za firmu ta Isotta ju, potom rikejte neco o tom estli je to sunt nebo ne
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná

-
- Kontaktovat uživatele:
btw isotta nejni pseudochrom ale chrom, nevim kolik stoji treba takova radicka z bertone ale me tahle stala 2 tis... rucka taky a ten ramecek taky, takze ja se za to nestydim a za nakej smejd to nepovazujudominus-et-deus píše:Víš co ani ten eterier by mi tak nevadil, jako ty příšerný doplňky do int.
Tak mě tu máte

- Princ William
souhlasim. Vojta ma rad vse orig opel a co neni orig Opel je BLExpolstarekx píše: ja mattig mam a blejt se mi z toho nechce... nemyslim si ze mattig je nejakej prdek co si to kouli doma na noze, nerikam takovy ty unknown firmy ale mattig nejni to nejhorsi, nerikam ze je to rieger... ale rozhodne to nejni neco na zpusob lamino.cz

Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
ty bláho a pak že by vysokoškoláci neměli na školný když vyhoděj dvojku za takovou srágoru...na vraku seženeš hlavici fofrklacku z coupátka za 300 a je to taky chrom! školný na vás bandoxpolstarekx píše:btw isotta nejni pseudochrom ale chrom, nevim kolik stoji treba takova radicka z bertone ale me tahle stala 2 tis... rucka taky a ten ramecek taky, takze ja se za to nestydim a za nakej smejd to nepovazuju

Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Princ William
vysokoskolaci maj malo penez.Vojta píše: ty bláho a pak že by vysokoškoláci neměli na školný když vyhoděj dvojku za takovou srágoru...na vraku seženeš hlavici fofrklacku z coupátka za 300 a je to taky chrom! školný na vás bando![]()
![]()
![]()

Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
ty vole na mě dou mrákoty...vozí si to prdel v autě za statisíce a brečí že je chudejJarda píše:vysokoskolaci maj malo penez.podivej se na me
![]()
![]()
![]()

Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
jenze ja tam chtela mit isottu a ne nakou vochmatanou vec z bazose este hur z vraku
a nikdo tu nefnuka ze nema penize ja jsem do toho auta narvala vsechny svoje uspory takze ted uz sice nic nemam ale jsem s tim spokojena... takze mi to tu nepomloouvej ze je to shit, kdyz je to stejne kvalitni jako original jen to ma jinou znacku.
nemyslim si ze by pouzita radicka z coupe byla lepsi nez to co tam mam ja.

Tak mě tu máte