Servisní prohlídky - Autoservisy.

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Odpovědět
JirkaF
Kontaktovat uživatele:

Servisní prohlídky - Autoservisy.

Příspěvek od JirkaF »

Ahoj lidičky.
Už skoro rok jsem Jablonečák a udělal jsem několik zkušeností z místním značkovým servisem OPEL (Eurocar Vik). Tedy ne příliš dobrých.
Ani na podruhé se jim nepovedlo seřídit mi přední světla, ... . (kolegyně má s nima taky nedobré zkušenosti)

Potřebuju to dát na pořádnou servisní prohlídku 150 000 km a nevím jestli k těmto pytlíkům. Nejraději do značkového servisu, který udělá příslušný záznam do servisky (první :D).

Jaké máte zkušenosti s servisama v severních čechách, Praze či střední Moravě?

P.S.: Nebylo by špatné spáchat nějaké vlákno o autoservisech a zkušenostech s nima. Kdyby se to ujalo, tak by to třeba některé z nich donutilo zlepšit se. (já vím najivka)
Naposledy upravil(a) JirkaF dne 08 čer 2007, 09:33, celkem upraveno 1 x.
Snažím se to udejchat....
Astra H, model.:2007, Caravan, 1,7 CDTI, 74kW

Kdysi, před dávnými časy v daleké galaxii...
Astra G, Caravan, 2,0 DI, 60kW, r.v.:98
Reklama

Hany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hany »

Nemáš někoho známého na tamnějším STK? co se týče světel, tam ti to sešteluje. Mám známého, který to tak udělal s tím, že má před STK a potřebuje zjistit závady, aby je ostranil než na ni půjde... Neplatil nic, jen mu řekli co je špatné a poštelovali mu co bylo potřeba, ale je to o známosti.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
JirkaF
Kontaktovat uživatele:

Hm, smůla.

Příspěvek od JirkaF »

To teda nemám. Zvlášť když jsem "místní" teprve rok. Ani trvalé bydliště tu nemám. (stejně je to kreténská pokomunistická instituce).

Každopádně vřele nedoporučuji nechat si něco dělat u Eurocar Vik Lučany nad Nisou.

Oni mají dvě pobočky. Jednu v Liberci a druhou v Lučanech u Jablonce. Ještě dám šanci té Liberecké části a pokud to bude stejný, tak abych se snad začal rychle učit Německy a jezdil do Žitavy. :x

Místní STK, to je taky "matrijál". Sice s nima zkušenost nemám, ale už jenom to, že aby se tam člověk s autem dostal, tak si musí vzít volno, protože dělaj myslím od 8 do 14 a jen jeden den v týdnu do 17. Když jsem chtěl u nich nechat udělat předpřepisovou prohlídku (práce na 2 min.) fakt rychlý prachy, tak jsem neměl šanci se tam dostat. :evil:

Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Zkus tady zkontaktovat ZdenkaLBC a zjisti, jak by to u nich bylo, dělá v Liberci v Oplu a určitě ti poradí.
Mobil : 602318645
JirkaF
Kontaktovat uživatele:

Díky za radu.

Příspěvek od JirkaF »

Tak přidávám další dojmy.

Na radu známého jsem tada vyzkoušel Opla v LBC.
Krom toho, že mě tam čekala čerstvě kopaná jáma na mamuty a bagr, který ji hloubil žádná negativní zkušenost.
S Lučanama bylo shodné jen logo. V pohodě jednání a domluva. Udělali mi tu 150kovou prohlídku a nějaké další drobnosti.
Volali mi že ještě něco oběvili, jestli s tím mají něco provézt. Tak krom předních brzd (za 7000,-) jsem to potvrdil.
Našli mi ty přední brzdy a že je třeba krom destiček měnit i kotouče. Ale ještě to pár tisíc musí vydržet. (podle Lučan no problem) :?
Světla mi seřizovali (levé prý šlo, ale pravé ne) Takže asi budu muset koupit další, protože nezjistím, jestli mi to ukroutili v Lučanech, nebo jestli to byl vadný kus. :(

Takže zatím docela v pohodě. :)

Odpovědět