ktore radio dokaze ultra rychlo posuvat MP3 file?
ktore radio dokaze ultra rychlo posuvat MP3 file?
nepodarilo sa vam natrafit na radio ktore postupne zrychluje pri "forwarde" v MP3-ojke? Vacsinou pocuvam sety v dlzke od 60 min. a na vsetkych radiach co som skusal trva priserne dlho posunut sa o 5-10min. Uplne najlepsie by bolo keby do radia bolo mozne zadat cas od ktoreho chcem MP3 prehrat
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepsi reseni pouzit nejaky soft na rozdeleni ty mp3 treba po 5minutach, taky mam v aute nejaky setiky a poslouchat vzdy od zacatku to neni ono, chce to jet delsi trasu 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No, nevim jak dlouho bys to drzel kdybys mel mp3 dlouhou 120minMaranelo píše:jedine radio s ktorym som sa stretol a aj ho pouzivam je CLARION... ten dokaze po drzani tlacitka na rychle pretacanie zrychlovat az to tam naskakuje po desiatkach sekund... ja som max spokojny...

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
120 minut dlouhá mp3milosh píše:No, nevim jak dlouho bys to drzel kdybys mel mp3 dlouhou 120minpar jich mam.

Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Tak vim zas hovno...tappaja píše:Vetsinou nejakej DJ set, kdyz se grabne do jednoho fajlu, je to peklo

Nejspíš to bude něco o hudbě, které nerozumim

Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jasne, neni to metal ktery jiste poslouchas.Slag píše:Tak vim zas hovno...tappaja píše:Vetsinou nejakej DJ set, kdyz se grabne do jednoho fajlu, je to peklo![]()
Nejspíš to bude něco o hudbě, které nerozumim