Hláška pal. PC
Hláška pal. PC
mám dotaz při zapnutí klíčku mě palubní pc hlásí kontrolu brzdovích světel. stačí šlápnout na brzdu a zhasne to. brzdoví světla mi svítěj. jak se toho zbavím??
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA
- Reklama
1. vypni klíček
2. odpoj baterku
3. vyndej žárovky
těch možností máš víc
jak vidíš. Ne vážně nejsem autoelektrikář, takže tohle bych asi řešil přes nějakýho kofra co se vyzná v elektrice.
( jinak čeština není tvůj kobylek co ?
, ale co každej jsme ňákej)
2. odpoj baterku
3. vyndej žárovky
těch možností máš víc

( jinak čeština není tvůj kobylek co ?

Astra G-caravan,100 edition,1.6 16V,Jungle Green
diky. a s tou češtinou... když něco píšu tak u toho nepřemejšlim a sekam jednu chybu za druhou
ale když si dám záležet tak to jde 

Moje ASTRA
Moje ASTRA
- green
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec,
to mi dělá taky, máš vadné čidlo, stačí to odklepnout na pravé páčce pod volantem (označeno R). Mě ještě blikne stav oleje a brzdových destiček, ale nechce se mi kupovat nový čidla. Olej zkontroluju měrkou a brzdy mám v cajku, takže je mi to šumák... Před jízdou to odklepnu a finito
to mi dělá taky, máš vadné čidlo, stačí to odklepnout na pravé páčce pod volantem (označeno R). Mě ještě blikne stav oleje a brzdových destiček, ale nechce se mi kupovat nový čidla. Olej zkontroluju měrkou a brzdy mám v cajku, takže je mi to šumák... Před jízdou to odklepnu a finito

"je lepší ztratit na silnici vteřinu, než ve vteřině život"
Opel Astra G, caravan, 1,6 16V, 74kW, 1998
na důchod: (o\_/o)
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic. ... 4032#84032
Opel Astra G, caravan, 1,6 16V, 74kW, 1998
na důchod: (o\_/o)
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic. ... 4032#84032
...
Kdyby se ti to nechtělo hledat...
"BRAKELIGHT CHECK"...kontrola brzdových světel...
Neni to závada...nebo jo...? Astruše už to píše pěknejch pár let...takže asi ne

"BRAKELIGHT CHECK"...kontrola brzdových světel...
Neni to závada...nebo jo...? Astruše už to píše pěknejch pár let...takže asi ne

Naposledy upravil(a) Slag dne 07 čer 2007, 23:24, celkem upraveno 3 x.
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
dobrá zkusím vyměnit. mě stačí jen ťuknout na brzdu aby se rozsvítily brzdovky a je to pryč.
Moje ASTRA
Moje ASTRA
Tak je to správně.... nic s tím nedělej.DEPH2 píše:mě stačí jen ťuknout na brzdu aby se rozsvítily brzdovky a je to pryč.

Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Přesně tak, jako nováček Astrosvěta jsem to před rokem řešil taky, je to test myslím si nejen brzdových světel zdali jsou v pořádku. Prostě jen sešlápnout brzdu a jet.
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW - X16XEL - Hatchback
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - B14NEL - CD 600 - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW - A14XER - CD 40 USB - výhřev sedadel a volantu
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - B14NEL - CD 600 - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW - A14XER - CD 40 USB - výhřev sedadel a volantu