http://wzserwis.pl/~rssilver/Opel/car300.htm

tak víš jak, nemuselo by to to vrtat do panelu ale prostě by se ze zadu vyvedl káblík a nechal by jsi ho vyvést spodní přihrádkou...tam by se pak i dobře pokládal mp3 přehravač...Luky píše:Nevim, jestli by u CDR 500 bylo na ten jack misto. Prece jen dira na CD je o neco sirsi nez na MC, a hned vedle je pak tlacitko na eject a pak uz hrana... ale bylo by to supr mit MP3, kdo ma ty CD furt menit
Ahoj, tak co, úprava se povedla ? Budou nějaké dataily ? Docela by to bodloIGI píše:Takže jsem nechal udělat úpravu Delco 500 na vstup AUX podobně jako u 300 a po Novém roce to má být hotové. Nechal jsem si to předělat na káblík, který povede ze zadní strany Delco 500 do popelníku v tunelu kam vlezou všechny MP3 přehrávače takže žádné zásahy do předního panelu ani káblík. Při odchodu z auta MP3 zavřu v popelníku takže ani zloděje to nebude lákat. Kolega co mi to předělává to chce ještě upravit aby fungoval potenciometr hlasitosti. V původní úpravě prý hlasitost funguje jenom na MP3 a ne na radiu a signál šel přímo do NF zesilovače, takže uvidím jestli to vyřeší. Pokud to jenom předělá dle původního tak taky fajn. Hned potom dám info. Už se těším, MP4 donesl Ježíšek.
| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |