mapa zde
to bohuzel nikoho neznam ale jako 10 euro predpokladam za 3dny je celkem dost slusnyPitman píše:No tak 10 euro za auto a tomu druhemu prilis nerozumim, Fahrzeugbewertung pro Kategorie je v prekladu oceneni (vyhodnoceni) vozu podle kategorii..pak tam je v zavorce napsano " Zadne hry jednoduse jen party"......nevim..mozna kdyz se chces zucastnit tech soutezi tak davas 3 Eura za jednotlive kategorie(nejhezci airbrush, nejstarsi opel..atd...).......mozna by to chtelo nekoho, kdo uz se neceho takoveho zucastnil
to jsem taky koukal ted jsem to prekladakl a dosel jsem na stejnou odpoved s tou nedeli. osobne bych to videl tam prijet v sobotu rano a v nedeli po tech odelovani cen jet domu. nevim chtelo by to i nakou zaverecnou jizdu po okoli nePitman píše:A jinak to vypada na slusnou jizdu....kadej den diza a chlastani...akorat nevim kdo jim v sedm rano prijde na snidani
ok pokecame v milo ale ja byl jeste z bejvalim autem v rajchu se super ladakem mel jsem taky nasrano ze me ani nepustej pres hranice a byl uplnej klidek. nevim ale jelikoz nejsme nemci a ani auto neni registrovane v nemecku tak nevim jestli to musi splnovat jejich normy...... fakt nevim no do milovic to mam dal to mas pravdu takze ty to budes mit skoro stejne jako ja do milovic. ja mam jeste chalupu na domazlicku tak to bude fakt kousek......Pitman píše:Jako spatny by to bejt nemuselo....ty to mas s Plzne bliz nez do Milovic..pro me je to o neco horsi....
pak bych se taky mozna trochu bal nemeckejch fizlu....mam na aute nehomologo. kridlo tak nevim nevim....
Nejlepsi bude kdyz o tom pokecame v Milo
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |