Řadící páka a ruční brzda

Úpravy od motoru až po plasty
AstraMan
Moderátor

Řadící páka a ruční brzda

Příspěvek od AstraMan »

Zdravím všechny G - čka. Včera jsem se zde zaregistroval a hned mám první dotaz... Máte někdo zkušenosti s výměnou standardní řadící páky a ruční brzdy za tuningové? Zatím se podařilo vyměnit jen návlek na ruční brzdu a řadící páku, ale nepodařilo se vyměnit hlava řadící páky a madlo ruční brzdy. Předem děkuji za odpovědi
Reklama

pepca

Re: Řadící páka a ruční brzda

Příspěvek od pepca »

SyncMaster píše:Zdravím všechny G - čka. Včera jsem se zde zaregistroval a hned mám první dotaz... Máte někdo zkušenosti s výměnou standardní řadící páky a ruční brzdy za tuningové? Zatím se podařilo vyměnit jen návlek na ruční brzdu a řadící páku, ale nepodařilo se vyměnit hlava řadící páky a madlo ruční brzdy. Předem děkuji za odpovědi
zdravím,a také se připojuji s dotazem,chtěl bych vyměnit hlavici řadičky,bohužel nevím zda to to je možné s ohledem na řazení zpátečky to péro,jaká hlavice by tam mohla jít a jak se sundavá tato stávající,u audinky byla hlavice pouze našroubovaná,tak nevím jak je to řešené zde,děkuji za pomoc.
xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx »

ja jsem menila oboje dvoje :lol:
rucka: koupila sem si isottu musite sundat tu puvodni, nahrat to a stahnout to, jde to fakt hodne tezko, je to tam napresovany a to kdyz se vam povede tak mate vyhrano:) pac staci zapilovat ten cudlajs pac je seriznutej a neslo by to mackat celou plochou a je to...
radicka: ja jsem to udelala trosku netradicne, ale urizla jsem tu gumu zvrchu, slo to normalne oloupat a pak zase je to tam napresovany takze se to musi stahnout - smerem nahoru, kroutit ne e, yslela jsem si ze se to krouti ale nee njo :) njo a pak se tam soupne ta nova, to pero vubec nevadi to se jen sunda a pak se tam zasejc da, s tim nic nedelate. Akorat az ji budete kupovat, musi tam bejt "pro vozy se zvedaci zpateckou - opel plus renault) jinak vam to tam nepujde, vsude to vetsinou pisou a nebo co se vzhledu tyce jsou kratsi a sirsi na koncich nez ty co tu zpatecku zvedaci nemaji...
tak snad to bylo vycerpavajici :lol: :lol: :lol: fuf
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek
Miro.design
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miro.design »

no uplne vycerpavajici vyklad ovecko , mam taky issotu :) ale radicku a pedaly tu rucku budu delat zitra, cim to mam nahrat :shock:
xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

fotrik ma takovej specialni fen, ale az to budes pak tahat na stopro si vem rukavice, ja i kdyz sem si je vzala sem pak mela celou ruku spalenou pac to jde fakt strasne blbe dolu...
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek
xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

btw: jaky mas ty pedaly? uka :lol: taky sem si je chtela koupit ...
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek
Miro.design
Kontaktovat uživatele:

xpolstarekx píše:btw: jaky mas ty pedaly? uka :lol: taky sem si je chtela koupit ...

jukni na to http://img394.imageshack.us/my.php?image=p59of.jpg a jeste na tohle http://img84.imageshack.us/my.php?image=p40664581mp.jpg
xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

jojo ja bych chtela jinsi njo... m a tu rucku mas jakou? stejnou jako ja?
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek
Miro.design
Kontaktovat uživatele:

xpolstarekx píše:jojo ja bych chtela jinsi njo... m a tu rucku mas jakou? stejnou jako ja?
no nemam foto ale sezenu a poslu ju? :lol:
xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

v poho, az ji tam nandas :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan »

xpolstarekx píše:ja jsem menila oboje dvoje :lol:
rucka: koupila sem si isottu musite sundat tu puvodni, nahrat to a stahnout to, jde to fakt hodne tezko, je to tam napresovany a to kdyz se vam povede tak mate vyhrano:) pac staci zapilovat ten cudlajs pac je seriznutej a neslo by to mackat celou plochou a je to...
radicka: ja jsem to udelala trosku netradicne, ale urizla jsem tu gumu zvrchu, slo to normalne oloupat a pak zase je to tam napresovany takze se to musi stahnout - smerem nahoru, kroutit ne e, yslela jsem si ze se to krouti ale nee njo :) njo a pak se tam soupne ta nova, to pero vubec nevadi to se jen sunda a pak se tam zasejc da, s tim nic nedelate. Akorat az ji budete kupovat, musi tam bejt "pro vozy se zvedaci zpateckou - opel plus renault) jinak vam to tam nepujde, vsude to vetsinou pisou a nebo co se vzhledu tyce jsou kratsi a sirsi na koncich nez ty co tu zpatecku zvedaci nemaji...
tak snad to bylo vycerpavajici :lol: :lol: :lol: fuf
Dekuji mooooc. Až bude čas, tak se to pokusím vyměnit.... Když budou nějaké problémy, tak už vim, koho a kde se mám zeptat :D
dominus-et-deus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dominus-et-deus »

teda dle mého názoru je tohle všechno pseudotuning a akorát kazí super dojem z auta. Všechny tyhle rádoby doplňky.... je to jako cirkus.
Jo, kdyby to byla třeba řadící páka sehnaná od Pininfariny, nebo od Bertoneho tak ani slovo,ale tyhle věci z tuningshopů...... nemá smysl komentovat. Original je original a tohle ostatní bych nechal pro majitele škodovek apod.
2.0 16V
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

dominus-et-deus píše:teda dle mého názoru je tohle všechno pseudotuning a akorát kazí super dojem z auta. Všechny tyhle rádoby doplňky.... je to jako cirkus.
Jo, kdyby to byla třeba řadící páka sehnaná od Pininfariny, nebo od Bertoneho tak ani slovo,ale tyhle věci z tuningshopů...... nemá smysl komentovat. Original je original a tohle ostatní bych nechal pro majitele škodovek apod.
mluvíš mi z duše...ale asi nás je menšina... 8)
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

kouknete se co je to za firmu ta Isotta ju, potom rikejte neco o tom estli je to sunt nebo ne :wink:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

xpolstarekx píše:kouknete se co je to za firmu ta Isotta ju, potom rikejte neco o tom estli je to sunt nebo ne :wink:
já neřikám že to je šunt ale prostě to neni originál! když vidim třeba mattigovej nárazník co má bejt jako "značkovej" tak se mi chce blejt...ale to je každýho vjec 8)
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Odpovědět