Zdar všici Opláci potřebuju poradit. Nevíte někdo náhodou jaký rozměr mají žárovky na osvětlení interiéru?Vím že jsou sufitové a 10W ale potřeboval bych rozměr. Nechce se mi sundavat a měřit....D
Neo24 píše:Zdar všici Opláci potřebuju poradit. Nevíte někdo náhodou jaký rozměr mají žárovky na osvětlení interiéru?Vím že jsou sufitové a 10W ale potřeboval bych rozměr. Nechce se mi sundavat a měřit....D
Myslím si,že to z hlavy nebude nikdo vědět a bude muset jít stejně do auta....takže ti nezbyde nic jinýho,než si tam zajít sám
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné... Má Astra G
I tak díky aspoň za odpověď Ještě sháním alu kola petidíry rozteč 5x 110 kdyby jste někdo náhodou o nějakých věděl nemusí být nová a můžou být i s pneu:D
Neo24 píše:I tak díky aspoň za odpověď Ještě sháním alu kola petidíry rozteč 5x 110 kdyby jste někdo náhodou o nějakých věděl nemusí být nová a můžou být i s pneu:D
LED sufitka do stropního světla LED sufitka do stropního světla v zadní části vozu LED sufitka do světla v kasliku v přístrojové desce LED sufitka do světla v kufru
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Pokud je mi známo, všechna vnitřní světla mají sulfitky no a watáž není radno zvyšovat,
hrozí deformace krytu z důvodu vývinu tepla.
Já mam za to, že jsou všechny stejné.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
spermin píše:Pokud je mi známo, všechna vnitřní světla mají sulfitky no a watáž není radno zvyšovat,
hrozí deformace krytu z důvodu vývinu tepla.
Já mam za to, že jsou všechny stejné.
Diody by neměly dávat tolik tepla....je to defakto studený světlo.
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné... Má Astra G
Martin22 píše:a jak to svítí? určitě líp jak ty žárovky co tam jsou co kolik to stoji a jak je to s montáží normálně jen výměna za ty puvodní?
Svítí to takto:
Montáž:
Pouze výměna za ty původní
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
no jak koukám na výsledný efekt osvitu, tak nic moc... (ale foťák může zkreslovat)
spíš bych potřeboval posílit ty původní, hlavně v kufru (i když teď mě napadlo že by šlo domontovat další světlo na druhou stranu kufru - pokud to vydrží pojistka a kabeláž, tak by v tem neměl být problém...