Které ložisko je špatné?
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Které ložisko je špatné?
Chtěl jsem se zeptat jen pro ujištění, při projíždění levotočivé zatáčky, se začne ozívat hukot, pokud volant srovnám, ustane, je to v levém nebo v pravém ložisku? Já mám zato, že to dělá PP? je to tak?
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
- Reklama
Řekl bych, že hučí pravá strana (při levotočivé zatáčce)... Jen zjistit jestli předek nebo zadek 

Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
já bych to právě řekl, že PP, protože mě to někdy během loňského roku dělalo taky a servisák mi nabídl, že má ,,mírně,, jeté, že mě to vydrží, tak mi ho tam dal a já s mým štěstím si právě myslím že zrovna toto je opět v prd...
ale přiznám se, že jsem mu asi pomohl, když v zimě mě to u benzinky jak jsem vyjížděl od stojanu ujelo na ledu a narazil si PP kolo o obrubník.
ale přiznám se, že jsem mu asi pomohl, když v zimě mě to u benzinky jak jsem vyjížděl od stojanu ujelo na ledu a narazil si PP kolo o obrubník.
"Mírně jeté"...to je kouzelná věta
To by mi asi neprošlo někomu prodávat jetý ložiska (nejen tady)...

Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
to Slag, pojedeš na ten minisraz v těch Slušovicích?, někde jsem viděl, že jsi psal, že by jsi tam jel. Že bych zítra zjistil, které to ložisko je teda špatné a pokud by jsi tam jel, jestli by jsi mi ho nevzal tam. Pokud by to stihlo dojít.
Myslíš, že by jsme se tak mohli domluvit?
Myslíš, že by jsme se tak mohli domluvit?