Bylo tam víc kamer...určitě sem někdo ještě další video přihodí.Dark píše:Jo Princ tam je hoodněAle mi tam nejsme nikde
tak taky nejvic tvari je videt v kempu na plose je par aut videt. ja jsem vam rikal ze to mate preparkovat dopredu dozadu se nikomu moc nechteloDark píše:Jo Princ tam je hoodněAle mi tam nejsme nikde
No prostě patříš mezi tu sortu lidí,která dělá zábavu zábavou.........takzvaný BAVIČ,ale nechci tě srovnávat s Novotným,to ti neudělámPrinc William píše:tak taky nejvic tvari je videt v kempu na plose je par aut videt. ja jsem vam rikal ze to mate preparkovat dopredu dozadu se nikomu moc nechteloDark píše:Jo Princ tam je hoodněAle mi tam nejsme nikde
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. jakes smisek nebo maskot mne uz staci jak je to ted nepotrebuju neco vic![]()
![]()
![]()
jako jeste treba von atd
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale jsi...xpolstarekx píše:o ty ruzovy tuzce na vokne mi ani nemluv... fujpriste navrhuju bilou
![]()
tesim se na podzim![]()
akorat se mi zdalo ze nas tam bylo min nez co rikalo ze prijedouale tak... bylo to skvely a kdo nebyl udelal spatne
video si ted sosam
doufam ze tam nikde nejsem
Příště už vím co mě čeká,takže už vím co a jak a video bude snad ještě lepší.Jinak mě potěšilo,že jsi přijela a mohl jsem tebe i tvé krásné autí vidět na direktxpolstarekx píše:husty husty hustypekny video
priste beru kameru
Mno ...to bylo samé tuli tuli s přítelem a pak ti unikaly detailyxpolstarekx píše:heh ja jsem ostuda ale ani nevim kterej si bylauto vim kde si mel ale tebe nevim kterej si byl
ale video mas pekny... priste tam dej minkrat me a bude to uplne dokonaly
)
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |