Info z návodu od výrobcu:

Čím by sa dali nahradiť tie červenou označené vydličky???
Viac info o rádiu napr. tu: http://sencor.sk/elektronika-do-automob ... 404MR.aspx
Je tam dost mista, sam jsem to podobne vyndaval nedavno, ale mozna zkus sehnat nekoho kdo ma taky Sencora a pujci ti ty "vidlicky"JANíčOK píše:To by možno šlo ale iba z jednej strany. Čo z druhej? Neviem či je to dobrý nápad.milosh píše:Zkus oddelat kastlik pred spolujezdcem a na radio zatlacit z druhe strany
tech 6 sroubu mas za minutu venkuHonzza píše:A co zkusit vyndat napred tu prihradku co je dole? Mozna ze se dostanes na radio zespoda nejakym zpusobem a bylo by to jednodussi nez vyndavat celej kaslik pred spolujezdcem.
a chrčí aspoň? co třeba spadnutá anténa zezadu rádia?JANíčOK píše:Rádio som potreboval vymontovať kvôli tomu, že včera z ničoho nič prestalo hrať rádio, CD prehrávač je v poriadku. Robilo to väčšinou keď autom zatriaslo. Vymontoval som ISO konektor a zistil, že jeden káblik je vybratý, pozri foto:
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |