Take jsem chtel neco takoveho poznamenat. Porad rikas, jak uz zde dal nebudes, ale neustale pises dokola trapne prispevky plne dementu a debilu. Uz se trochu opakujes.Slag píše:Včera jsi se loučil s timhle fórem... Nechceš už vážně odejít?
Grave Digger končí na tomto fóre bude už len na Opelclub.sk
Re: ...
- Reklama
Nejdřív urážíš jednotlivce,ale to ti nestačí,už urážíš téměř všechny členy tohoto pohodového fora.Skončil jsi,tak sem nelez.Grave Digger píše:Ďalej sa už nevyjadrujem.Urážať si začal Ty ,ale na to sám asi neprídeš.Škoda ,že takýto starší členovia klubu,nerobia nič na osoch stránky,ale len majú blbé pripomienky.Žiadnu normálnu radu som od Teba zatiaš nečítal ,asi len toto s čím sa tažko chváliť ,keď si už tak dlho na tejto stránke.
dominus-et-deus
Založený: 25.01.2006
Zaslal: So Apr 08, 2006 2:00 pm Predmet:
--------------------------------------------------------------------------------
V pohodě a děkuju.... Jsem hold technický antitalent a nešlo mi to nějak vložit na to forum.... Díky
Má Astra G
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...
Má Astra G
-
- Kontaktovat uživatele:
Ešte musím dodať príspevok na pána vysokovzdelaného.Asi viacerý trpíte depresiov na Slovákov.Že sa pomaly majú lepšie ako vy,asi to Vás žerie.A hlavne Ty pán Nacionalista.Svoje inzeráty som už vymazal ,aby som nedráždil vysoko inteligentného,chytrého,múdreho CZ občana.Ja už mám štúdium dávno a úspešne za sebou.Môžte mi zablokovať prístup na túto stránku,ale nedá mi reagovať na 6 užívateľov,čo by chceli prispievať viacerým užívateľom blbými,ale hlavne adekvátnymi pripomienkami podľa nich.
Rodinný duch to je podjebávanie druhým do inzerátov a podobných príspevkov.Škoda sa s Vami baviť .Hlavne ,že máte iné pravidlá na Čechách,ako mi na Slovensku.Vás dodrbali s bodovým systémom a nás novým zákonom o cestnej premávke a tuningu.Ale vy ste to do teraz nepochopili,len kecali od veci,že čo my na Slovensku.
Ešte šťastie,že sa tu našli aj seriózny užívatelia ,ktorý poradili a pomohli keď trebalo.Od ktorých som kúpil nejaké veci,poprípade predal.Boli sme spokojný a dúfam že ostaneme v kontakte aj ďalej cez ICQ poprípade Skype.Ďakujem im týmto
Ešte šťastie,že sa tu našli aj seriózny užívatelia ,ktorý poradili a pomohli keď trebalo.Od ktorých som kúpil nejaké veci,poprípade predal.Boli sme spokojný a dúfam že ostaneme v kontakte aj ďalej cez ICQ poprípade Skype.Ďakujem im týmto
Grave Digger píše:Ešte musím dodať príspevok na pána vysokovzdelaného.Asi viacerý trpíte depresiov na Slovákov.Že sa pomaly majú lepšie ako vy,asi to Vás žerie.A hlavne Ty pán Nacionalista.Svoje inzeráty som už vymazal ,aby som nedráždil vysoko inteligentného,chytrého,múdreho CZ občana.Ja už mám štúdium dávno a úspešne za sebou.Môžte mi zablokovať prístup na túto stránku,ale nedá mi reagovať na 6 užívateľov,čo by chceli prispievať viacerým užívateľom blbými,ale hlavne adekvátnymi pripomienkami podľa nich.
Od toho se to tady jmenuje forum. Aby proste lide mohli diskutovat a prispivat. Jestli blbe nebo dobre to uz je dalsi otazka.
Jestli teda nechces aby ti do tvych prispevku nekdo zasahoval, vytiskni si je a poves si je doma na nastenku. Pak ti zarucim, ze ti tam nikdo nenapise zadnou debilni pripominku a ty budes maximalne spokojeny.
Naposledy upravil(a) Pitman dne 30 dub 2007, 19:44, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
já sem taky dominus-et-deus (jak se to sakra skloňuje?Grave Digger píše: Ešte šťastie,že sa tu našli aj seriózny užívatelia ,ktorý poradili a pomohli keď trebalo.Od ktorých som kúpil nejaké veci,poprípade predal.Boli sme spokojný a dúfam že ostaneme v kontakte aj ďalej cez ICQ poprípade Skype.Ďakujem im týmto

BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Bude to asi tým že máš maďarskou národnost.Mal si to napísané vo svojom popise.Boduj ďalej.Ešte tu napíš že nadávam aj na maďarov.
Vidím ,že viacerých nebavia vysokointeligentné pripomienky v inzerátoch.Vidno to podľa hlasovania.Neviem kedy Vám to dôjde páni.O čom bol tento príspevok a hlavne pre koho.
Vidím ,že viacerých nebavia vysokointeligentné pripomienky v inzerátoch.Vidno to podľa hlasovania.Neviem kedy Vám to dôjde páni.O čom bol tento príspevok a hlavne pre koho.
-
- Kontaktovat uživatele:
Hele já nevím... Nemám proti tobě v podstatě nic...Nějak jsi na mě ještě nezautočil,ale co tady to flrum už nějakou chvíli navštěvuju,tak sem si všiml že pokud je nějaká hádka a tvoje osoba se v ní vyskutuje,tak máš vždy na svědomí vznik té hádky...
Jinak k těm infotmacích o cenách... Myslím že je celkem normální když ti někdo řekne že máš hodně vysokou cenu.... Je to hlavně pro tvoji orientaci v jaké cenové kategorii se normálně tvé zboží pohybuje...
Je mi to líto ale díky tobě se to tady ted dost hádá...
Jinak k těm infotmacích o cenách... Myslím že je celkem normální když ti někdo řekne že máš hodně vysokou cenu.... Je to hlavně pro tvoji orientaci v jaké cenové kategorii se normálně tvé zboží pohybuje...
Je mi to líto ale díky tobě se to tady ted dost hádá...
Astra G r.v. 2000 X17DTL....ABS,Klima,2xairbag,4xkotouče,mračítka,kožený volant..
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2899
Něco málo na prodej:
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=12729
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2899
Něco málo na prodej:
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=12729