Philips car 400

Vše o zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
Rapid

Philips car 400

Příspěvek od Rapid »

Ahoj lidi :).
Potřebuju odblokovat rádio a nemam k němu kód. Asi sem ho ztratil, nebo nedostal. To už nevim. A tak sem chtěl zkusit ten generator kodů pro car 400 co je tu k dispozici na webu, ale vubec mi do toho generatoru nesednou ty čisla co mam na panelu.
Muže mi někdo poradit?
Předem díky.
Reklama

freeKevinM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od freeKevinM »

mam pocit ze na Philips taky program neexistuje. Dekodovat zo serioveho cisla sa da iba BLAUPUNKT.Program pre philipsy sluzi na komunikaciu s eepromkou, z ktorej sa da vytiahnut ten kod. Cize Blaupunkt = dekodovat seriove cislo, Philips = napojit sa dnu v radiu na pamat.
C-Max 1,8 TDCI Ghia
Slag

...

Příspěvek od Slag »

Nevim kam švihnout svůj dotaz...tak asi sem...

Máte někdo zkušenost s MP3 přehrávačem v kombinaci s CAR 400 (přes adapter...kazetu)?
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Dark
Kontaktovat uživatele:

Re: ...

Příspěvek od Dark »

Slag píše:Nevim kam švihnout svůj dotaz...tak asi sem...

Máte někdo zkušenost s MP3 přehrávačem v kombinaci s CAR 400 (přes adapter...kazetu)?
Jééééžišmarjáááá.. Já sem ti říkal že to je v pohodě..Není to kvalita tak jak kdyby si měl MP3 autorádio,ale je to v pohodě.... Mužu ti to v sobotu předvédst!
Astra G r.v. 2000 X17DTL....ABS,Klima,2xairbag,4xkotouče,mračítka,kožený volant..
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2899
Něco málo na prodej:
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=12729
rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Re: ...

Příspěvek od rychlyradim »

Slag píše:Nevim kam švihnout svůj dotaz...tak asi sem...

no máš dvě možnosti...buď přes kazetový adaptér!-kazeta ze které vede káblík který napojíš do MP3 přehravače! Cena v obchodech se pohybuje kolem 400,-Kč(zn. Thomson) nebo

přes FM Transmitter, který když napojíš na mp3 přehrávač tak ti vysílá signál do rádia a vlastně to chytáš jako FM stanici! stojí kolem 800,- Kč, jinak jestli by jsi měl o FM transmitter zájem tak prodávám... :wink:

Když bych měl srovnat kvalitu zvuku u těchto adaptéru tak u mě vítězí kazeta!! 8)

Ukázal bych ti to také na srazu...ale jako vždy jsem v práci....už asi tradice... :roll:
Rapid

Příspěvek od Rapid »

Už sem to vyřešil.....zajel sem do opela a dali mi muj kod :)
Odpovědět