Spotřeba, rozvody, termostat, výměna oleje a další rady
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
win píše:no to by bylo blby na dvojku 120 a na trojku 130 ne?
trojka do 160 ctyrka do 200 >2.5i
ja proc to pisu.. astra mi treba na dvojku jede "jen 80" imho
tech 130 neni na astre ani na opelu. jinak to mas asi fakt nak blbe sprevodovany kdyz jedes na 2 jenom 80km/h i kdyz mas 2,2i
hh mno blbe asi ne.. ale desne kratky mi to prede.. furt bych tam hazel sestku
na tu dvojku by to asi 90 jelo >nez to veme omezovac.. ale proc bych ji tak trapil.. navic tenhle motor tahne dost od spoda >kam se na ni 2.5V6 z omegy hrabe - ten kdyz se netoci, tak nejede.. natos ta 2.2 z astry je jakoby hybrid mezi naftakem a benzinem:o)
win píše:na tu dvojku by to asi 90 jelo >nez to veme omezovac.. ale proc bych ji tak trapil.. navic tenhle motor tahne dost od spoda >kam se na ni 2.5V6 z omegy hrabe - ten kdyz se netoci, tak nejede.. natos ta 2.2 z astry je jakoby hybrid mezi naftakem a benzinem:o)
ale zase mi zda celkem malej vykon na 2,2 108kW kdyz ma 2.0 100kW.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
win píše:na tu dvojku by to asi 90 jelo >nez to veme omezovac.. ale proc bych ji tak trapil.. navic tenhle motor tahne dost od spoda >kam se na ni 2.5V6 z omegy hrabe - ten kdyz se netoci, tak nejede.. natos ta 2.2 z astry je jakoby hybrid mezi naftakem a benzinem:o)
ale zase mi zda celkem malej vykon na 2,2 108kW kdyz ma 2.0 100kW.
jj na 2.2 je 108kw relativne malo.. ale zas to dohani kroutakem, kultivovanosti - proste pohoda klidek tabacek:D kdyz jsme ji kupovali, tak ten motor dost vychvalovali - dva vyvazovaci hridele.. projevuje se jak sestivalec
win píše:jj na 2.2 je 108kw relativne malo.. ale zas to dohani kroutakem, kultivovanosti - proste pohoda klidek tabacek:D kdyz jsme ji kupovali, tak ten motor dost vychvalovali - dva vyvazovaci hridele.. projevuje se jak sestivalec
holt museli dat tento motor do nabidky (pises ze se projevuje jako 6 valec) kdyz nenabizeli zadnej 6 valec.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
win píše:jj na 2.2 je 108kw relativne malo.. ale zas to dohani kroutakem, kultivovanosti - proste pohoda klidek tabacek:D kdyz jsme ji kupovali, tak ten motor dost vychvalovali - dva vyvazovaci hridele.. projevuje se jak sestivalec
holt museli dat tento motor do nabidky (pises ze se projevuje jako 6 valec) kdyz nenabizeli zadnej 6 valec.
no šestiválec do astry....to je trochu psycho
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
no šestiválec do astry....to je trochu psycho
klidne bych si ho tam dal. BMW na dalnici by asi nestihalo koukni na nemecke stranky nasel jsem tam osobne asi 2 astry s 6 valcem.