Charlie Astra- X16XEL 5dv.
- Reklama
- Princ William
pokud chces inspiraci mrkni na mou. jsou v lakuCharlie píše:D9ky, barva ju suprová, moc se mi líbí. AKorát musím něco udělat s lištama na dveřích, ty jsou strašně vybledlí. Asi půjdou časem do laku.

Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Tak o víkendu jsem zjistil, že mi kdesi teče chladič, né moc, ale kapalina pomalu ubývala, takže jsem to zkusil utěsnit nějakým sajrajtem co se leje do chladící kapaliny. Vyrábí to Berner a mělo by to těsnit jen tam kde má a ostatní by mělo zůstat funkční, tak uvidíme, zatím to vypadá dobře.
A od výměny oleje (před 7.000km) mi Astra zpapkala 1,5 litru oleje, tak jsem koupil další 5litrové balení GM 10W-40 (narazil jsem na něj v místním auto shopu když jsem šel pro ten sajrajt do chladiče) a 5ti litrový kanystřík originál od GM vyšel na 720kč.
A od výměny oleje (před 7.000km) mi Astra zpapkala 1,5 litru oleje, tak jsem koupil další 5litrové balení GM 10W-40 (narazil jsem na něj v místním auto shopu když jsem šel pro ten sajrajt do chladiče) a 5ti litrový kanystřík originál od GM vyšel na 720kč.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
Tak u astřičky vyměněn palivový a vzduchový filtr, namontovány zbrusu nové přední mlhovky, opraven a upraven spoj zadního dílu výfuku, takže už mi to konečně nikde nebouchá do nápravy, přezuto na zimní pneu (Ceat Artic 3 175/65 R14).
Stále ještě čekám na objednanou sadu nových snížených pružiny od FK Automotive (opět snížení 50mm jak vpředu tak vzadu).
A dnes mi přišlo nové autorádio s TV, DVD, MP3, USB a čtečkou paměťových karet a 3,5palcovým displejem, takže mám na víkend práci, tak někdy příští týden dodám fota jak vypadá namontované.
Stále ještě čekám na objednanou sadu nových snížených pružiny od FK Automotive (opět snížení 50mm jak vpředu tak vzadu).
A dnes mi přišlo nové autorádio s TV, DVD, MP3, USB a čtečkou paměťových karet a 3,5palcovým displejem, takže mám na víkend práci, tak někdy příští týden dodám fota jak vypadá namontované.
Takže dneska mi přišli parkovačky Philips Blue Vision, rozdíl oproti standartním žárovkám propastný, krásné bílé světlo, sice je to v parkovačce jen na efekt, ale stejně, vypadá to perfektně.
Naposledy upravil(a) Charlie dne 21 pro 2007, 13:43, celkem upraveno 1 x.
Takže v lednu vyměněná autobaterie (44Ah) přes rychlí servis u Opela - cena 1540Kč včetně montáže, koupil jsem nový kryt klíčku na DO, za 55Kč je to skoro zadarmo a ovládá se to ohodně líp než ty starý oválný tlačítka, kdo je ještě má, tak doporučuju vyměnit za obdélníkový. Pak jsem ještě koupil pouzdro na brýle, vyšlo mě 193kč a v Tescu jsem narazil na 14" poklice, za neuvěřitelnou cenu 19,50Kč za celou sadu, původně jsem poklice nechtěl, ale za ty peníze, no nekup to. Fotky přidám později.
Re: Charlie Astra- X16XEL 5dv.
Tedy kouám, že jsem sem hóóódně dlouho nic nenapsal
Takže jsem na auto namontoval odnímatelné tažné, ještě se to pořád dolaďuje, s laděnym výfukem je to opravu porod, ale vlek za autem frčí jak fí, dokonce jsem na tom měl zapřaženo 2tuny - plachetnici, ale to se jen pojíždělo po dvoře.
Dál mi přibylo nové osvětlí interiéru, s postraníma lampičkama z Vectry, modul zavírání oken dálkou na druhý zamčení a taky astru čekal velký servis před dovolenou, měnil jsem komplet přední díl výfuku s katem, chladič, svíčky, filtry, pneu - opět Uniroyal RainExpert, na vodě perfktní. A teď mi čekají brzdy (desky, lanovody), konečně jsem se dostal na to, abych si dal udělat líč od dveří, který jse neměl, takže ž můžu zamykat i klíčem, nejen dálkou, podle zámku kufru byl klíč do druhého dne za 350kč.
Jinak průměrná spotřeba 6,7litru na 100, v dálničním tempu 1500km Francie tam 5,8litru, komplet po 3500km cesty 5,9litru, tak nevím, jestli mi ten motor něko nevyměnil za nafťáka, tak příjemnou spotřebu jsem nečekal. No a v létě pojede astra zas podobnou štreku, tentokráte Itálii.

Takže jsem na auto namontoval odnímatelné tažné, ještě se to pořád dolaďuje, s laděnym výfukem je to opravu porod, ale vlek za autem frčí jak fí, dokonce jsem na tom měl zapřaženo 2tuny - plachetnici, ale to se jen pojíždělo po dvoře.
Dál mi přibylo nové osvětlí interiéru, s postraníma lampičkama z Vectry, modul zavírání oken dálkou na druhý zamčení a taky astru čekal velký servis před dovolenou, měnil jsem komplet přední díl výfuku s katem, chladič, svíčky, filtry, pneu - opět Uniroyal RainExpert, na vodě perfktní. A teď mi čekají brzdy (desky, lanovody), konečně jsem se dostal na to, abych si dal udělat líč od dveří, který jse neměl, takže ž můžu zamykat i klíčem, nejen dálkou, podle zámku kufru byl klíč do druhého dne za 350kč.
Jinak průměrná spotřeba 6,7litru na 100, v dálničním tempu 1500km Francie tam 5,8litru, komplet po 3500km cesty 5,9litru, tak nevím, jestli mi ten motor něko nevyměnil za nafťáka, tak příjemnou spotřebu jsem nečekal. No a v létě pojede astra zas podobnou štreku, tentokráte Itálii.