Help ? Po naštartovaní motor prestane ísť ????
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Help ? Po naštartovaní motor prestane ísť ????
Prišiel som z autom z jazdy.Odparkoval na 5 minút a chcel znova ísť preč. Neviem znovu naštartovať . Po naštartovaní motor prestane ísť ?Stále po nštartovaní sa sám vypne , na plynový pedál nereaguje.Môže byť chyba v poistkách,alebo niekde inde ?
Díkes vopred za radu , alebo nejaké info.
Díkes vopred za radu , alebo nejaké info.
- Reklama
-
tipuju imobilizér
tipuju imobilizér, zkus druhej klíč.
Naprosto přesně takhle se mi to chovalo, když jsem měl vypnutý tajný spínač, který je napojený na palivové čerpadlo...
...tzn. viděl bych chybu právě v čerpadle (pojistka, kontakt, sešlost)
(ale auto je pro mě dopravní prostředek, takže tomu nějak extra nerozumím
)
...tzn. viděl bych chybu právě v čerpadle (pojistka, kontakt, sešlost)
(ale auto je pro mě dopravní prostředek, takže tomu nějak extra nerozumím

Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
Mne sa stalo nieco podobne - prechlastany motor. Netusim ako sa take nieco moze stat v modernom aute - u starej skodovky to bolo normalne- pri dlhsom toceni bez iskry.
Treba dat pedal na podlahu - vyradi sa automaticky sytic a auto po dlhsom toceni starterom chyti.
To ma fakt zaujim, co ti v servise najdu
Treba dat pedal na podlahu - vyradi sa automaticky sytic a auto po dlhsom toceni starterom chyti.
To ma fakt zaujim, co ti v servise najdu

Astra G Caravan, X16XEL, 2000 + LPG ELPIGAZ
Diagnostika OP-COM v1.39 EN (MA, BA-po dohode)
Diagnostika OP-COM v1.39 EN (MA, BA-po dohode)
a kdo to tady rikal, co?

//ad další post: ehm...

//ad další post: ehm...

Naposledy upravil(a) sovicka dne 11 dub 2007, 15:17, celkem upraveno 1 x.
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821