Help ? Po naštartovaní motor prestane ísť ????

Spotřeba, rozvody, termostat, výměna oleje a další rady
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Zamčeno
Grave Digger

Help ? Po naštartovaní motor prestane ísť ????

Příspěvek od Grave Digger »

Prišiel som z autom z jazdy.Odparkoval na 5 minút a chcel znova ísť preč. Neviem znovu naštartovať . Po naštartovaní motor prestane ísť ?Stále po nštartovaní sa sám vypne , na plynový pedál nereaguje.Môže byť chyba v poistkách,alebo niekde inde ?
Díkes vopred za radu , alebo nejaké info.
Reklama

Grave Digger

Motor 1.8 16V 92kW 2002
Pavel Brno

tipuju imobilizér

Příspěvek od Pavel Brno »

tipuju imobilizér, zkus druhej klíč.
sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Naprosto přesně takhle se mi to chovalo, když jsem měl vypnutý tajný spínač, který je napojený na palivové čerpadlo...
...tzn. viděl bych chybu právě v čerpadle (pojistka, kontakt, sešlost)

(ale auto je pro mě dopravní prostředek, takže tomu nějak extra nerozumím :wink: )
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
Grave Digger

45 minút mi to asi nešlo.Skúšal som to 15 razy.Stále to skapávalo.Počkal som 15 minút a už ide ako by sa nič nestalo.Štartuje bez chyby.Mám to teraz v servise ,tak som zvedavý čo zistia.
cheops
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cheops »

Mne sa stalo nieco podobne - prechlastany motor. Netusim ako sa take nieco moze stat v modernom aute - u starej skodovky to bolo normalne- pri dlhsom toceni bez iskry.
Treba dat pedal na podlahu - vyradi sa automaticky sytic a auto po dlhsom toceni starterom chyti.
To ma fakt zaujim, co ti v servise najdu :D
Astra G Caravan, X16XEL, 2000 + LPG ELPIGAZ

Diagnostika OP-COM v1.39 EN (MA, BA-po dohode)
Grave Digger

No odpoveď so servisu.Najprv bol slabý tlak paliva v palubnom počítači a po skúšobnej jazde sme už nenaštartovali auto vôbec.Hláška - palivové čerpadlo.
sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

a kdo to tady rikal, co? :) :mrgreen:

//ad další post: ehm... ;)
Naposledy upravil(a) sovicka dne 11 dub 2007, 15:17, celkem upraveno 1 x.
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
medva1

Příspěvek od medva1 »

sovicka píše:(ale auto je pro mě dopravní prostředek, takže tomu nějak extra nerozumím :wink: )
Jo tak dopravní prostředek a co ta touha po OPC atd... :D :shock: :D :shock:
ASTRA-G CARAVAN 1,4-16V-66kW EDITION 2000
Zamčeno