Tak menší změny v interiéru:

, ale jak píšu je to opravdu základ,seriovka.Jen spíše takové doplňky + modré podsvícení zatím palubovky.
  , ale jak píšu je to opravdu základ,seriovka.Jen spíše takové doplňky + modré podsvícení zatím palubovky.
 jak rikam ten volantpotahy celkem good i kdyz jsem uz videl lepsi
  jak rikam ten volantpotahy celkem good i kdyz jsem uz videl lepsi  to jsem te to teda nandal......
  to jsem te to teda nandal......  

jsem nakej hodnej. ne jak rikam vyhrady nehanim vim ze ma kazdej jinej vkus
 jsem nakej hodnej. ne jak rikam vyhrady nehanim vim ze ma kazdej jinej vkus  

Ta dečka má skrývací charakter.On ten Německej barbar přede mno vozil asi vše na stavbu v tom autě.Určitě vozil i trámy,jelikož pod tou dečkou jsou rýhy jak blázen.A vše tomu nesvědčuje,jelikož je odřenej i zadek,měnil jsem hned zadní tlumiče a nebylo tam zadní plato,které jak víš sháním.A aby to nebylo málo,tak sedačka spolujezdce byla zlomená v opěradle...v pantu.To značí,že si z toho udělal "malotraktor",postavil barák a prodal to
  Ta dečka má skrývací charakter.On ten Německej barbar přede mno vozil asi vše na stavbu v tom autě.Určitě vozil i trámy,jelikož pod tou dečkou jsou rýhy jak blázen.A vše tomu nesvědčuje,jelikož je odřenej i zadek,měnil jsem hned zadní tlumiče a nebylo tam zadní plato,které jak víš sháním.A aby to nebylo málo,tak sedačka spolujezdce byla zlomená v opěradle...v pantu.To značí,že si z toho udělal "malotraktor",postavil barák a prodal to     

Ty potahy jsem vyhrál v tombole na podnikovým večírku.No neber towlcak píše:Ahoj, máš to pěkný.Akorát by mi vadil ten věnec na volantu, to bych si asi nezvykl. Ty potahy jsou dobrý, protože se pak neošoupou sedačky a nebo zakryjou už ošoupaný sedačky.

Mají dost slabé boky,myslel jsem na to...manli2 píše:no neberto... a maji aspoň zeslabený boky? bo na sedačky s airbagem nemůžeš dát cokoliv....

Najeto cca 130000......trochu mě teď ždíme z peněz....ložisko na levém kole,baterie,pružný spoj a nyní jsem objednaný na těsněnní pod palicí.To vše během 3 týdnůSTAN.CHAD píše:Pěkná -mám tu samou,kolik najeto a jaká cena.Na každém najdeš nějakou stopu po bývalém majiteli i ta moje má vevnitř nějaké šrámy.Tak at ti jezdí v poho.

len mi tiez vadi tak ako aj wlcakovi ten veniec na volante
 len mi tiez vadi tak ako aj wlcakovi ten veniec na volante   
   ale inac  pohodicka
 ale inac  pohodicka   

dík....Zdeněk Lbc píše:Máš ji moc hezkou a nááádhernou barvu, ta by se mi móóc líbyla.
| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |