otáčky

Spotřeba, rozvody, termostat, výměna oleje a další rady
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Zamčeno
mirecek
Kontaktovat uživatele:

otáčky

Příspěvek od mirecek »

Ahoj všichni. Mám Astřičku (1,6 16V 74kW) už nějakej ten pátek. Zhruba před rokem mě začaly neskutečně lítat otáčky. Když je venku teplo a auto stojí a nastartuju, tak otáčky vyletí na 2000 a poctivou minutu tam držej. Jet se stím nedá, nebo teda dá, ale!!! V oplu mi řekli, že je to krokovým motorkem volnoběžných otáček(4000,-) Tak jsem to nechal po roce spravit oprava stála ani ne 6000,- DARDA!!! a ono to trvá nadále nevíte čím to je! Aby až je tam pojedu spucovat, tak abych je poučil. Díky moc za rady
1,6 16V 74kW
Reklama

Charlie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Charlie »

Ještě to může být zanesená škrtící klapka na přívodu vzduchum někde se to tu už řešilo, zkus projít starší témata. Mě to v létě dělá taky (zajímavé že v zimě ne) ale po chvilce se to zas zklidní, tak to zatím neřeším, i když na čištění klapky se chystám, tak snad to pomůže.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
mirecek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirecek »

To mi to dělá přesně taky. Jenže jak to drží ty otáčky, tak se stím jet nedá a ta minuta je opravdu dlouhá.
1,6 16V 74kW
Zamčeno