Povodně
Povodně
Je někdo odtud zasažen?
Našim to vyplavilo chatu v roce 2002, ted uz ji maj skoro opravenou a už maj zase vodu u branky. :-(
Doufám, že to letos nebude takovej mazec. :-)
Našim to vyplavilo chatu v roce 2002, ted uz ji maj skoro opravenou a už maj zase vodu u branky. :-(
Doufám, že to letos nebude takovej mazec. :-)
Astra Caravan 1,7dti, 2002, Y17DT
- Reklama
Tak to jim nezávidím. My s tímhle problém nemáme, aby nám to zaplavilo Liberec, respektive Ruprechtice, to by už asi musel být konec světa. Ale zažil jsem to u kámoše na mlejně. Asfalt na silnici, kterou den předtím udělali novou se hrnul jak koberec, králíky voda stahovala z kůže zaživa, betonový koryta, který měli půl tuny lítali po celý zahradě. A to se jen protrhl rybník kousek od nich. Celý přízemí mlejnu bylo plný sajrajtu a my si místo prázdnin pak užívali uklízení od jemnýho bahýnka
šílený
To mít doma, tak mě asi šlehne.
I když on je to extrémní mlýn, protože když jsme tam jeli další rok, tak zase pro změnu hořel sousední barák, kde měl nějakej podnikatel sklad a byly tam PB lahve, kanystry s benzínem a naftou... Taky slušnej hukot. A to je asi ještě horší než ta povodeň. Protože co nezničil oheň, to dodělali hasiči s vodou.

I když on je to extrémní mlýn, protože když jsme tam jeli další rok, tak zase pro změnu hořel sousední barák, kde měl nějakej podnikatel sklad a byly tam PB lahve, kanystry s benzínem a naftou... Taky slušnej hukot. A to je asi ještě horší než ta povodeň. Protože co nezničil oheň, to dodělali hasiči s vodou.

Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100
Jo, věřím, požár je taky pěkný svinstvo.M&R píše:Tak to jim nezávidím. My s tímhle problém nemáme, aby nám to zaplavilo Liberec, respektive Ruprechtice, to by už asi musel být konec světa. Ale zažil jsem to u kámoše na mlejně. Asfalt na silnici, kterou den předtím udělali novou se hrnul jak koberec, králíky voda stahovala z kůže zaživa, betonový koryta, který měli půl tuny lítali po celý zahradě. A to se jen protrhl rybník kousek od nich. Celý přízemí mlejnu bylo plný sajrajtu a my si místo prázdnin pak užívali uklízení od jemnýho bahýnka :( šílený :!: To mít doma, tak mě asi šlehne.
I když on je to extrémní mlýn, protože když jsme tam jeli další rok, tak zase pro změnu hořel sousední barák, kde měl nějakej podnikatel sklad a byly tam PB lahve, kanystry s benzínem a naftou... Taky slušnej hukot. A to je asi ještě horší než ta povodeň. Protože co nezničil oheň, to dodělali hasiči s vodou. :?
Ale zase ta řeka obsáhne poměrně velký území. :)
Astra Caravan 1,7dti, 2002, Y17DT
-
- Kontaktovat uživatele:
No tam je to dobry, snad se zas nevyplavi nakej sajrajt ze Spolany.Miro.design píše:cau ja sem vod ty spolany a tady to taky zacina bejt husty voda je lechce vylita z brehu
Zitra jedu okolo, tak jsem zvedavej.
Slysel jsem, ze pry byla zavrena silnice z Dubi na Doksy, nevite nekdo, jestli uz to otevreli?
--- Astra G '98 1.4 16V ---
-
- Kontaktovat uživatele:
a kde jako myslim v jakym usekuLuky píše:No tam je to dobry, snad se zas nevyplavi nakej sajrajt ze Spolany.Miro.design píše:cau ja sem vod ty spolany a tady to taky zacina bejt husty voda je lechce vylita z brehu
Slysel jsem, ze pry byla zavrena silnice z Dubi na Doksy, nevite nekdo, jestli uz to otevreli?

Asi cela, vzdyt tam snad je prvni odbocka az nekde pred Doksama.Miro.design píše:a kde jako myslim v jakym usekuLuky píše:No tam je to dobry, snad se zas nevyplavi nakej sajrajt ze Spolany.Miro.design píše:cau ja sem vod ty spolany a tady to taky zacina bejt husty voda je lechce vylita z brehu
Slysel jsem, ze pry byla zavrena silnice z Dubi na Doksy, nevite nekdo, jestli uz to otevreli?mame kousek chajdu
Ale tip bych mel, zalejt se mohlo to udoli, co je cca 500m pred Vrchovanama.
Kde mate tu chatku?
--- Astra G '98 1.4 16V ---
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: