Bude pasovat podvozek?

Brzdy, tlumiče, výfuk, prostě o všem co je pod autem.
Odpovědět
raadyjo

Bude pasovat podvozek?

Příspěvek od raadyjo »

Čau chlapi, můžu bez problémů dát kompletní podvozek z Astry G Coupé na můj 5dv. hatchback s 1.8/16V z roku 1999, dík.
Reklama

Trdlo

Příspěvek od Trdlo »

A k čemu Ti bude měnit ho? :oops:
END
raadyjo

Příspěvek od raadyjo »

Mám možnost dobře koupit takřka novej a tak bych to vyměnil....nevím, jestli to je normální, ale třeba po přejezdu většího hrbolu se auto docela dlouho houpe, tak jestli už ten můj podvozek nemá dost :D
Jirka D..

Příspěvek od Jirka D.. »

raadyjo píše:Mám možnost dobře koupit takřka novej a tak bych to vyměnil....nevím, jestli to je normální, ale třeba po přejezdu většího hrbolu se auto docela dlouho houpe, tak jestli už ten můj podvozek nemá dost :D

pružiny a tlumiče kontroloval si?
tappaja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tappaja »

Dnes mi nahodili komplet podvozek z OPC Caravan, no je to parada, ten puvodni sel uz davno kukat, houpalo se to jak lod, ale stopu to kupodivu drzelo. Pri te prilezitosti jsem nechal vymenit kulaky, cepy rizeni, tycky stabliku a silentbloky v ramenech... Je to uplne jiny auto, celkove se to zklidnilo, drzi to jak pribity.
Rozdil bych prirovnal jako obyc fabie vs. RS, snizeni minimalni, asi 1,5cm a pritvrzeni decentni, nechtel sem zadnej extrem. Jsem maximalne spokojenej.
Az umyju auto, nahodim nejaky fotky.
99' Astra Caravan 1.6 16V
raadyjo

Příspěvek od raadyjo »

Jirka D.. na kontrole tlumičů jsem nebyl, ale pocit z toho dobrej nemám. V zatáčkách to zase tak neplave, ale při přejezdu nerovností je to houpání znát. Auto má najeto 114000km, ale věř tomu :cry:
....asi to risknu :D
Jirka D..

Příspěvek od Jirka D.. »

raadyjo píše:Jirka D.. na kontrole tlumičů jsem nebyl, ale pocit z toho dobrej nemám. V zatáčkách to zase tak neplave, ale při přejezdu nerovností je to houpání znát. Auto má najeto 114000km, ale věř tomu :cry:
....asi to risknu :D
Tak ať se zadří :wink:
Odpovědět