Kolik vam bere 1.7 DTI a jak řadíte ta spotřeba se mi moc nelíbí,super by bylo tak 4.5 l/100 km

Kolik ti toci dvojka kdyz z jednicky preradis pri 2000? Ja musim jet 20km/h aby dvojka byla na lehce zvysenem volnobehu ... pracovni otacky i pro DTLko jsou 1750-2500. V tom se shodnu treba i s takovou autoritou jako je Yper z OCR ... IMHO to dost podtacite.Maranelo píše:Ja pri normalnej jazde preradujem pri 2000 otacka...
Přiznám se, že co se týče toho tuningu, tak o tom uvažuji, je to za dobrou cenu. Jen musím vyřešit problém s tím tlakováníkm a vodou na podlaze, jak jsem již uváděl v jiné sekci.Maranelo píše:Ano ja som tu pisal ohladne chiptuningu.... Chcel by si dat chipnut aj ty?
Ja som max spokojni... Zhodou okolnosti ta firma patri mojmu kamosovi...
Takze cena sa da dohodnut... Dokonca to roby aj mimo KE... Viete sa dohodnut a niekde sa stretnut a on ti to spravy....![]()
Co sa tyka tych otacok... Di to zvlada pohode... takto jazdim ked sa nikam neponahlam... ale zase dostane aj zabrat... treba povimetat pavucinku...![]()
Akurat pred chvilou som bol na 50km ceste mimo KE a trochu som to prebeholl... je tu jedna krasna rovinka a tam to ide na 180KM... Stvorka v pohode 140Km pri 4000 otackach....
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |