Bilstein Sport B6
-
Grave Digger
Bilstein Sport B6
Zdravím.
Čo by stáli predné a zadné tlmiče Bilstein Sport B6 na Opel Astru G 1.8 16V 2002.Viete mi niekto poslať link na firmy čo to predávajú.
Čo by stáli predné a zadné tlmiče Bilstein Sport B6 na Opel Astru G 1.8 16V 2002.Viete mi niekto poslať link na firmy čo to predávajú.
- Reklama
Re: Bilstein Sport B6
Skusal si METEOR Slovensko s.r.o. Ostrovského 2 Košice?Grave Digger píše:Zdravím.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud netrvas na znacce doporucim ti KYB (KAYBA), sam jsem je mel a par znamych je ve svych autech taky ma a hodne velka spokojenost.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A hlavne cena bude trosku jina 
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
Grave Digger
Tlumiče B6 Sports jsou tlumiče se sportovní charakteristikou určené pro řidiče, kteří nechtějí svůj vůz snižovat. Tyto tlumiče je tedy možné kombinovat se sěriovými pružinami a dosáhnout sportovních svlastností vozu při zachování původní světlé výšky vozu.
Mám Reiger Tuning a je to dosť nízko na naše debilné cesty.Nižšie už nechcem ísť.
Mám Reiger Tuning a je to dosť nízko na naše debilné cesty.Nižšie už nechcem ísť.
-
Grave Digger
-
Grave Digger
Re: Bilstein Sport B6
Grave Digger píše:Zdravím.
Bilstein B6 stojí přední cca 5390,- bez DPH a zadní - 3 550,- .
Astra G 5dv, 1.4 16V Z14XE, r.v.2001
-
Grave Digger
Díkes.
Už som si to dohodol vo firme Diamant-X
http://www.diamant-x.sk/shop/enter.html ... disky.html.
Dali mi lepšiu cenu.
Už som si to dohodol vo firme Diamant-X
http://www.diamant-x.sk/shop/enter.html ... disky.html.
Dali mi lepšiu cenu.