Bilstein Sport B6
Bilstein Sport B6
Zdravím.
Čo by stáli predné a zadné tlmiče Bilstein Sport B6 na Opel Astru G 1.8 16V 2002.Viete mi niekto poslať link na firmy čo to predávajú.
Čo by stáli predné a zadné tlmiče Bilstein Sport B6 na Opel Astru G 1.8 16V 2002.Viete mi niekto poslať link na firmy čo to predávajú.
- Reklama
Re: Bilstein Sport B6
Skusal si METEOR Slovensko s.r.o. Ostrovského 2 Košice?Grave Digger píše:Zdravím.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud netrvas na znacce doporucim ti KYB (KAYBA), sam jsem je mel a par znamych je ve svych autech taky ma a hodne velka spokojenost.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A hlavne cena bude trosku jina 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tlumiče B6 Sports jsou tlumiče se sportovní charakteristikou určené pro řidiče, kteří nechtějí svůj vůz snižovat. Tyto tlumiče je tedy možné kombinovat se sěriovými pružinami a dosáhnout sportovních svlastností vozu při zachování původní světlé výšky vozu.
Mám Reiger Tuning a je to dosť nízko na naše debilné cesty.Nižšie už nechcem ísť.
Mám Reiger Tuning a je to dosť nízko na naše debilné cesty.Nižšie už nechcem ísť.
Re: Bilstein Sport B6
Grave Digger píše:Zdravím.
Bilstein B6 stojí přední cca 5390,- bez DPH a zadní - 3 550,- .
Astra G 5dv, 1.4 16V Z14XE, r.v.2001
Díkes.
Už som si to dohodol vo firme Diamant-X
http://www.diamant-x.sk/shop/enter.html ... disky.html.
Dali mi lepšiu cenu.
Už som si to dohodol vo firme Diamant-X
http://www.diamant-x.sk/shop/enter.html ... disky.html.
Dali mi lepšiu cenu.