Jen pro info, pár mě vyšel na 465,-.... Hau.
Ok, ještě na to mrknu. Ale zdá se mi, že to plexi je dost silné, tak snad to bude v poho. dneska byla zimapepca píše:![]()
musíš to řádně usadit a dotlačit,právě s eletrikou by byl problém
musel jsem to řádně usadit dotlačit aby to sedělo jak má,hlavně v rozích,ještě to zkus dopasovat,já to dopasoval a nebyl vůbec žádný problémek
frydex píše:Ok, ještě na to mrknu. Ale zdá se mi, že to plexi je dost silné, tak snad to bude v poho. dneska byla zimapepca píše:![]()
musel jsem to řádně usadit dotlačit aby to sedělo jak má,hlavně v rozích,ještě to zkus dopasovat,já to dopasoval a nebyl vůbec žádný problémek
a už se mi s tím nechtělo hrát ..
No právě že tam žádné plechové udělátka nemám... jen plasty. Dobre dobre. Zkusím dopasovat a hodím echo... Haupepca píše:frydex píše:Ok, ještě na to mrknu. Ale zdá se mi, že to plexi je dost silné, tak snad to bude v poho. dneska byla zimapepca píše:![]()
a už se mi s tím nechtělo hrát ..
nevím zda dělají silnější,nebo slabší ofuky,možný je všechno,ale jestli máš k tomu ty přítlačný plechový udělátka,tak je tam zkus natlačit,má to ty ofuky přimačknout a držet jak je třeba,ale já když to opětovně dopasoval,tak jsem tam ty účka dávat nemusel
Trdlo píše:Nemáš udělátka, protože máš ty ofuky nalepovací. Fakt je to o tom je tam dobře natlačit. pak choděj naprosto v pohodě.
Tak nevím tedy co jsem koupil. nemám ani nalepovací, ani udělátka. A Pepca má pravdu, přední drží samy, jsou vlastně vtlačené v rozích, takže jsou v poho... A na co se to lepí, nějaká 3M páska či něco podobného? jinak to tam fláknu oboustrannou páskou z Baumaxupepca píše:Trdlo píše:Nemáš udělátka, protože máš ty ofuky nalepovací. Fakt je to o tom je tam dobře natlačit. pak choděj naprosto v pohodě.![]()
mám také nalepovací,a jsou k nim i ty udělátka,ale je to spíše tím,že jsem bral i ty zadní,a pravděpodobně ty udělátka patří na zadní okna,přední mají vlastně oporu v rozích,v ohybech,zadky bohužel sedí jen v přímce a tam se to asi ještě jistí těma udělátkama,ale zadařilo se,že to lepítko drží dobře a s otevřenýma zadníma oknama nejezdím,tak to luft nevytáhne.
![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |